все молодцы!! а восемь в квадрате самые- самые!!! втроем порвали все те толпы участников!! и плевать на жюри!! все знают что вы лучшие!! и не надо растраиваться по пустякам! главное что сказал народ а не какие-то 7 человек!!!
ПОПЕРЕДЖЕННЯ! (Видав: OLEX, 10.4.2010)
Порушення п.3.15 Правил форуму: Забороняється надмірне використання графічних зображень (смайликів) у повідомленні (більше трьох підряд)
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
ты оце хочеш сказать, шо хлопци пагано выступили? чи тоби просто хочеться когось образыть из ных??? типа воны не булы на высоти? я кажу шо воны втрёх выступалы ддууууже класно! и аж не як нехуже чем вся та толпа з педа!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
ECSTASY, в тебе знову поганий настрій, чи ти читаєш тільки те, що тобі хочеться прочитать? чи мо не розумієш те, що я написала? Напишу ще раз:
Пост №38
Цитата Helen:
la_diagonale, yellowcard, Lini4, вам величезне СПАСИБІ за ідею, організацію та чудову гру. Не засмучуйтеся, що ви не стали сьогодні першими. Головне, що ви подарували пару годин сміху багатьом глядачам
Пост №46
Цитата Helen:
таке саме... і я була впевнена, що пед буде на 2 місці
Пост №55
Цитата Helen:
А взагалі, наші хлопці дійсно молодці.. Втрьох склали достойну конкуренцію іншим командам.
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди: