Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 7 квітня 2010 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5342 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Ось адмін спитав чи слабо создать мені таку тему...Набрався мужності і все ж создав...Флудить не забороняю тут.Пишіть..голосуйте(аргументуйте свій вибір)...будьте милисордні і не забувайте,шо ми всі люди....
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Emigrant (8 квітня 2010 р., 11:46:21)
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Цитата serennisima:Вважаю, що дане опитування тільки для можновладних модераторів і адміна, бо тільки вони мають право банити.
Модератори не мають права банити
тоді питання лише до тебе, а ти навіть не проголосував)))
Andrew
Форумчанин
Номер: 1369
З: Ukraine і не тільки.,
Зареєстрований: 31 січня 2010 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
На мою думку, будь-яка цікава особистість є цінним надбанням цього порталу. Якщо б "цінне надбання" цього сайту можна було би прирівняти до 1 умовної одиниці (НЕ ПЛУТАТИ З ДОЛАРОМ! ), то ціннісна участь Емігранта у ЧАТІ вартувала б усі 5.
(Підозрюю, що він дочитав до цих слів і почав мурчати, як кіт. )
ТОМУ...
Разом з тим, не можу не зазначити, що стиль деяких його постів на сайті залишають бажати кращого. Їм бракує витриманості, ввічливості, а - подекуди - й культури.
(Мурчання припинилося, очі широко розкрилися і чекають, що ж буде далі по тексту... )
Отже, - висновок.
Банити немає сенсу. Але провести роз‘яснювальну роботу - не завадить. Пропоную тему першої бесіди - "Як навчитися не створювати безглуздих опитувань".
Успіхів, Емігранте! Твоє почуття гумору - це діамант. Пильнуй, щоб він не затопкувався у багнюку емоцій!
-----
Повідомлення редагувалося 3 разів. Останнє редагування: Andrew (8 квітня 2010 р., 04:40:12)
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Andrew, ну...не мурчав,скажу відразу...но так оце по вчительскому мені ти розписав....я розтірявся... Ну а якщо по правді то все вірно..не спорю...бувають разні пости...всяке...я не ідеальний Но точно хочу сказать, що нікого обідить не маю наміру тими словами чи постами.
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
А чого ті, хто голосує за БАН не пише причин? Я вважаю тоді це особистою неприязню до форумчанина, а серед тих, хто проголосував БАН як мінімум 3 з "начальства", тобто предвзяте відношення оного до форумчанина.. якщо це критерій, то тут кожен з модерів найде кого забанити "просто так"