Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 12 липня 2010 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5246 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Здравствуйте Уважаемые ФОРУМЧАНЕ, на сайте я не так уж и мало (если быть по точнее то 806 дней), за это время видел многое..., но последние время стал очень чясто замечять что сайт превращяется в какие то отдельные мини бригады, то есть люди (форумчане) общаются не так как раньше, они поделились на отдельные групи и общаются между собой, с кем им выгодней...
Так что может общими усилиями уничтожим эти бригады и их бригадиров!!!
Давайте обговорим, может я и ошибаюсь!!!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: CTAC (12 липня 2010 р., 21:23:40)
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
я намагаюся добитися істини і причин створення даної теми і щоб їх дізналися всі форумчани, це НЕособиста переписка
Цитата CTAC:
Аноним (гость), а откуда такие у вас сведения? если вам не сложно можно примеры в студию, заранее огромное спасибо!
мені, як одному з користувачів, який на сайті буває досить часто, хотілось би почитати від тебе (який в послєднєє врємя заходить на сайт дуже рідко, за що напевно і був позбавлений модераторства) причини і приклади оцього:
Цитата:
Здравствуйте Уважаемые ФОРУМЧАНЕ, на сайте я не так уж и мало (если быть по точнее то 806 дней), за это время видел многое..., но последние время стал очень чясто замечять что сайт превращяется в какие то отдельные мини бригады, то есть люди (форумчане) общаются не так как раньше, они поделились на отдельные групи и общаются между собой, с кем им выгодней...
Так что может общими усилиями уничтожим эти бригады и их бригадиров!!!
CTAC, то що тебе спонукало на створення даної теми? Наперед дякую за змістовну відповідь, список мінібригад, нікі бригадирів і конкретні приклади!
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
ну по-перше-це ти бачиш тоді, коли на 2 хвилини раз в неділю на сайт заходиш, чи це помста комузь за зняття модерства?
Не смеши, ты что у меня за столом компьютерный сидишь и видишь где я и что я?? Мне щас выгоднее быть на сайте гостем, и на это у меня есть много причин, а по поводу кому то мстить, так это не ко мне!
Цитата serennisima:
CTAC, то що тебе спонукало на створення даної теми?
Мне надоели эти кучки людей (я думаю ты догадаешься о чем я глаголю)...................................
Цитата serennisima:
список мінібригад, нікі бригадирів і конкретні приклади!
может еще сказать где ключ от сейфа хранится, мы же не на лавку подсудимых!!!
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Не смеши, ты что у меня за столом компьютерный сидишь и видишь где я и что я?? Мне щас выгоднее быть на сайте гостем, и на это у меня есть много причин
я вибачаюсь, дак яке тоді тобы діло до того, що твориться на сайті, якщо ти не бажаеш навіть спілкуватись з людьми?
Завжи краще сидіти в стороні і мовчки спостерігати, час від часу видщаваючи оце такі перли, як ця тема...це щоб про тебе не забували?
CTAC
Ветеран
Номер: 463
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди: