Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 12 липня 2010 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5246 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Здравствуйте Уважаемые ФОРУМЧАНЕ, на сайте я не так уж и мало (если быть по точнее то 806 дней), за это время видел многое..., но последние время стал очень чясто замечять что сайт превращяется в какие то отдельные мини бригады, то есть люди (форумчане) общаются не так как раньше, они поделились на отдельные групи и общаются между собой, с кем им выгодней...
Так что может общими усилиями уничтожим эти бригады и их бригадиров!!!
Давайте обговорим, может я и ошибаюсь!!!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: CTAC (12 липня 2010 р., 21:23:40)
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
И вообще Уважаемый АДМИН, если можно прикрой эту тему, бестолку тут кому то что то доказовать, и можно прикрой и меня на энное количество времени, лучше наверно под гостем гастролировать на сайте
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
CTAC, як ти тоді можеш вимагати від когось прикладів, якщо сам нічого конкретного не відповів по суті власної ж теми.
Цитата:
Мне надоели эти кучки людей (я думаю ты догадаешься о чем я глаголю)...................................
я не здогадуюся про що ти, бо мої власні спостереження від твоїх відрізняються; може ти знаєш щось, що більшість форумчан не знають, і це винудило тебе зробити опитування і тему. Та видно, що все це голословність.
Хто ж надоїв, ось в чому питання???
На мою думку, тему необхідно закрити, так як сам форумчанин, що її створив, не може висловитись по суті. І добитися істини від автора неможливо.
Все це вигадки окремо взятого форумчанина, які базуються не на фактах, а невідомо на чому!