Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 21 жовтня 2010 р.
Дійсний 13 днів.
Пройшло 5145 днів.
Опитування закінчене.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
в Авіаторі гуляла ДН подругі, в зал, що знаходиться біля бара, зліва; нас було біля 20 людей, сиділи доволі вільно. Вино точно було своє, думаю, горілка теж певна кількість.. Кухня як на мене звичайна, є краще, але й не погано. В залі, де сиділи за столом, ще й танцювали. Святкування було в пору знойного літа, то ж єдиним суттєвим недоліком тоді було відсутність кондиціонера. Ага, ще не дуже сподобалося обслуговування, а саме: офіціянтки були кволі, тобто поки не попросиш - не зроблять (не принесуть, не поміняють тарілки і т.д.), хоча прохання виконували без питань. Декілька разів з"являлася "хозяйка", була не байдужа, всяческі сприяла.
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
отож! и ще одын случай помню колы свий алкоголь був! а если заказать зал на 20 чел то його от других закрывають и ставлять столы одным сплошным! мени лично всеравно далеко воно чы блызько! я хоть так хоть так додому на такси буду йихать! так шо и остальны не умруть!
----- Добавлено 23 октября 2010 г., 12:26:05:
а ще пропоную розсылку по пользователям зробыть! к в прошлый раз!
yctan4ik
Критик
Номер: 19
З: Україна - Польша,
Зареєстрований: 13 грудня 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
розсилку пяних форумчан
можна в Авіаторі, тікі треба узнати за кхню. бо коли я був там місяць назад до там крім холодних закусок нічього небуло може назиму все інакше
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Нагороди:
Кицюнечка, ты пароль забыл???
после квн и 40 влезло! но там не тот стол! для встречи надо как на др или свадьбу! чтобы все нормально сидели! а не на коленях друг у друга! а вот в обычный зал слева от бара было бы хорошо!
la_diagonale
Форумчянин
Номер: 1402
Зареєстрований: 3 березня 2010 р.