Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 2 листопада 2010 р.
Дійсний 30 днів.
Пройшло 5133 днів.
Опитування закінчене.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
Увольнение или переход на другую работу это новый этап в каръере, ненужно этого боятся. Он уже много лет там руководит, ничего особо креативного я не увидел, хотя и плохого ничего сказать немогу. Думаю без работы не останется. Удачи на новом месте.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: CHE (2 листопада 2010 р., 14:21:16)
Hasta la Victoria Siempre
NeladnuY
Постоялець
Номер: 1118
З: , Прилуки
Зареєстрований: 23 серпня 2009 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Увольнение или перход на другую работу это новый этап в каръере, ненужно этого боятся. Он уже много лет там руководит, ничего особо креативного я не увидел, хотя и плохого ничего сказать немогу. Думаю без работы не останется. Удачи на новом месте.
полностью согласен! и вообще шо за честь така, шо тему нову откривать? А если мене, когось уволять, шо? тоже откривать тему???
Два добрых духа Джин и Тоник
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
будеш подвергаться гонєніям з боку влади, подумаєм, може і создамо
а хто шо знає про гоненія? Це домисли форумчан...я нічого не хочу сказати, але причина може бути досить банальною
подождіть...я не компетентна в цьому, но він же був директором при Беркуту, це якби хтось новий пришов-було б понятно...чи когось підтримував не того?
Natashka
Форумчянин
Номер: 1131
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 29 серпня 2009 р.
Frankinshtain, CHE, ви спробуйте досягти того,щоб при вашому звільненні також відкривали тему в інтернеті.Ми ж всі люди,і ніхто від цього не застрахований.Сьогодні в оргвідділі стояли величезні черги людей,які бажали написати заяву на звільнення за власним бажанням.Перші дні роботи влади
Я натура творческая!Хочу-творю,хочу-вытворяю!
blackwind
Форумчянин
Номер: 207
З: , Прилуки
Зареєстрований: 20 липня 2007 р.
Нагороди:
я в шоке!
токо-шо почула... ГДК в истериках... спасіба нашим виборцям за перспективи "кращого життя"!
я, конєшно, ізвіняюсь - можу помилятися, але по-моєму до Дубовика в ГДК не було стільки заходів, стільки нової апаратури (світло+звук) і такого рівня проведення заходів.
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
Нагороди:
Natashka, я предлагаю всем недовольным и обиженным не темы создавать, а альтернативный комерческий Дом культуры, чтоб делом доказать свою креативность и находчивость путем привлечения зрителей, которые своими кровными деньгами будут оценивать Ваши таланты. И вот тогда в холодных и опустевших залах комунального ГДК после ухода уважаемого Дубовика поймут - АЛЬТЕРНАТИВЫ НЕТ! Natashka, все в ваших руках, искренне желаю удачи в работе, а не в бла - бла - бла!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: CHE (2 листопада 2010 р., 16:02:25)
Hasta la Victoria Siempre
ALANA
Новачок
Номер: 1679
Зареєстрований: 2 листопада 2010 р.
Попереджень: 1