Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 2 листопада 2010 р.
Дійсний 30 днів.
Пройшло 5133 днів.
Опитування закінчене.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
Пост №201 | Доданий: 4 листопада 2010 р., 14:40:20
Ну я Вас всех слушал, читал, долго, терпеливо и внимательно, и наконец понял - ну и дураки же вы все! Один предлагает Дубовика гнать, другие чуть ли не заслуженного артиста дать. А я бы хотел спросить господа Прилучане, а как же закон!?. Нужно было ждать выборов чтоб его уволить?, коню понятно, что это связано с его избирательной компанией и тем, что регионалам сделал презентацию. Таких Дубовиков в бюджетной сфере Прилук наберется десяток, тех кого Юра Беркут желает уволить только за то, что не за него и его продажную партию голосовали. Дошёл до того, что детей за родителей увольнять собрался и даже этого не стесняется и официально, тварь, об этом заявляет. Нет у нас прокурора, СБУ, а вобщем власти чтобы спросить у Беркута, если Дубовик вор и пьяница, то почему не уволить и привлечь к ответственности его именно за это и вовремя, кто дал ему право преследовать целый ряд людей за их полит убеждения?. Обращаюсь к тем кто пишет: "...давно пора взять и выгнать", завтра вы можете оказаться на их месте. Я вам этого желаю и еще, чтобы когда прибежите в прокуратуру - вам отказали, а в сбу ответили - это не наша компетенция, а суд не принял иск и все только потому, что ответчик: Беркут, мэр города.
Пост №202 | Доданий: 4 листопада 2010 р., 14:43:32
пробачте, а хто підскаже хто така творча інтелегенція міста?
Fiks
Форумчянин
Номер: 690
Зареєстрований: 26 листопада 2008 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Пост №203 | Доданий: 4 листопада 2010 р., 14:45:54
Цитата:
Хто його знає,для мене це теж загадка!
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Пост №204 | Доданий: 4 листопада 2010 р., 14:47:11
тут для половини це загадка))) кроме як для творчої інтелігенці-ні
ще БОМОНДОМ себе б обозвали, або ЕЛІТОЮ
masyanich
Постоялець
Номер: 444
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 31 березня 2008 р.
Нагороди:
Пост №205 | Доданий: 4 листопада 2010 р., 14:48:11
Из программы Беркута:
Цитата:
13. Побудуємо об‘їзну дорогу, яка буде вагомою транспортною розв‘язкою Міжнародного рівня. Із залученням коштів державного бюджету якісно відремонтуємо міські дороги з твердим покриттям.
Нет, чтобы приняться за дороги, которые "реально" в плачевном состоянии. Так, он начал мстить всем и вся, даже те, кого раньше считал за близких людей. Я уверен, что к концу этого года у него в подчинении останутся, только дочь, жена, зять и кума Клименко Татьяна Михайловна. Вот и будет он их по очереди назначать на должности и увольнять!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Пост №206 | Доданий: 4 листопада 2010 р., 14:52:42
Аноним (гость),
Цитата Аноним (гость):
пробачаємо
Цитата:
Інтелігенція (від лат. intelligentia; рос. интеллигенция — імовірно з пол. Inteligencja) — суспільний прошарок, в широкому розумінні — люди розумової праці, що заняті у різних галузях культури, освіти, науки, охорони здоров‘я, виробництва і мають для цього відповідну освіту.
От хто зв’язаний з культурою і відповідає вищевказаним критеріям, той і являється творчою інтелігенцією.
Пост №207 | Доданий: 4 листопада 2010 р., 14:59:59
Мої вітання нормальномислячій громаді міста.
Саме цікаво, що Лук’яниця Тетяна Іванівна, новий директор МБК не має вищої освіти, а закінчила так собі Ніжинський культпросвет.
Хто дуже розуміється, то виникне запитання: "Як вона могла працювати на посаді заступника директора з виховної роботи в школі, не маючи педагогічної освіти?"
Відповідь проста ТАК ЦЕЖ ПОДРУГА Т.М. Клименко, яка буде заправляти в місті.
А поставили Лук’яницю з тією метою, щоб вона могла доробити до пенсії, бо Клименко ну ніяк не могла обійти законодавство України і надати своїй подрузі пільгову пенсію. А тут такий шанс.
От так шановне панство.
Мене такий стан речей дуже обурює. Ганьба владі!!!!!!!!!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Пост №208 | Доданий: 4 листопада 2010 р., 15:09:14
7-ма школа вже шось давно потерпає від махінацій Беркута. Йому ще за директора Боровика фофанів надавати треба!
Пост №209 | Доданий: 4 листопада 2010 р., 15:30:03
Цитата masyanich:
Из программы Беркута:
Цитата:
13. Побудуємо об‘їзну дорогу, яка буде вагомою транспортною розв‘язкою Міжнародного рівня. Із залученням коштів державного бюджету якісно відремонтуємо міські дороги з твердим покриттям.
Нет, чтобы приняться за дороги, которые "реально" в плачевном состоянии. Так, он начал мстить всем и вся, даже те, кого раньше считал за близких людей. Я уверен, что к концу этого года у него в подчинении останутся, только дочь, жена, зять и кума Клименко Татьяна Михайловна. Вот и будет он их по очереди назначать на должности и увольнять!
Согласен на 101% что так и будет!
ГАНЬБА МЕРУ!
LIOSHA
Юний флудер
Номер: 732
Зареєстрований: 31 грудня 2008 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
Пост №210 | Доданий: 4 листопада 2010 р., 16:52:40
чув із достовірних джерел шо сьодні чі завтра в МБК должно буть ознакомлення з новим директором . І при цьому буде не загальне ознайомлення, а будуть викликати по одному в кабінет, де буде сидіти " стерва" і " наш мер борер".... розговор короткій або згоджуєшся з новой владой, або звільнений
----- Добавлено 4 ноября 2010 г., 16:54:08:
masyanich, а правда кажуть шо ти також написав заяву на звільнення ???
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: LIOSHA (4 листопада 2010 р., 16:53:02)