Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 2 листопада 2010 р.
Дійсний 30 днів.
Пройшло 5133 днів.
Опитування закінчене.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
Пост №291 | Доданий: 6 листопада 2010 р., 19:14:39
Оставьте Дубовика в ГДК!!!!
angel
Новачок
Номер: 778
Зареєстрований: 1 лютого 2009 р.
Попереджень: 0
Пост №292 | Доданий: 7 листопада 2010 р., 09:04:07
Цитата:
А хто сказав, шо діректора треба любить? Люди уже заранее предвзято относяться до людини, хотя вона ще не показала своіх професійних якостей...
Невже ще не показала? А відміна конкурсу "Прилуцька красуня" - хіба не показник? А скасувати всі заходи започатковані Олександром Олександровичем - то теж не показник? Мабуть і справді "профі" зайняла місце керівника! (та навіть не зайняла, а всунули ії туди нагло, безпринципно, ось тпер і керує "всунута"
Пост №293 | Доданий: 7 листопада 2010 р., 09:42:28
Хоя я і голосувала за Беркута, але тепер я дуже жалкую про це. Прибирати своїх опонентів, ще й так групо і явно це просто неприпустимо. Звільнення Дубовика, це перший крок до розвалу культури в Прилуках.
Хоча це і дивно, тому що Дашуня Беркут працює у віддікі культури. А можливо він просто хоче облегшити їй роботу, хоча вона і так не напрягається.
angel
Новачок
Номер: 778
Зареєстрований: 1 лютого 2009 р.
Попереджень: 0
Пост №294 | Доданий: 7 листопада 2010 р., 10:02:27
Цитата:
Дашуня Беркут працює у віддікі культури.
А у Дашуні є спеціальна освіта для того, щоб працювати у відділі культури?
LIOSHA
Юний флудер
Номер: 732
Зареєстрований: 31 грудня 2008 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
Пост №295 | Доданий: 7 листопада 2010 р., 10:14:02
в мене в голові часто крутится така фраза сказана ведучім на мистецьких барвах " вітаємо нашого НЕЗМІННОГО директора конкурса олексаАандра дубовика "
Пост №297 | Доданий: 7 листопада 2010 р., 10:26:30
А я вот все думаю, молодец новый директор ДК! Знала с кем дружить (с Клименко), знала с кем вступать в родственные связи (её дочь и дочка Беркута - кумовья)......
Только где же порядочность и моральные принципы, чтобы вот так "по трупам"??????????.....А еще страшнее, что такие люди учат в школах наших детей быть порядочными. И правда, страшно становится жить в этой стране.