Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 2 листопада 2010 р.
Дійсний 30 днів.
Пройшло 5133 днів.
Опитування закінчене.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
Пост №358 | Доданий: 8 листопада 2010 р., 21:59:01
Sega,
А що воно за штука така "іскуство", а хто "Дубовика-говно" культуру ізучаєм.
Дайош "всунута" кумов‘я. Вот так "по трупам" "Дубовика-говно" кумов‘я учат в школє наших дєтєй бить страшнєє. М‘які озлоблені "собаки" напали на думки громадян нашого міста.
Вибачаюсь, але це все списано з висловів культурних прихильників і не прихильників директора МБК Дубовика, а також палких шанувальників Прилуцької культури і завсігдатаїв міського будинку культури, де цієї культури вони і навчились. ХА. ХА. ХА.
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
Нагороди:
Пост №359 | Доданий: 8 листопада 2010 р., 22:31:13
masyanich,
Цитата:
организовывать митинги, и поддержки в помощь партии "Фронт Змін"
У вас, наверное, обман зрения, так как я никогда не устраивал митингов поддержки «Фронта Змин». Но если что-то организовываю, то это не походит на тот фарс и пшик которыми закончились ваши потуги давления на Беркута. Мой вам совет, прежде чем что-то организовывать обратитесь за консультацией к специалисту, чтоб не быть смешными и потешными.
Hasta la Victoria Siempre
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Пост №360 | Доданий: 8 листопада 2010 р., 22:47:46
Я взагалі не доганяю, чого працівник культури, директор Будинку Культури, має бути у команді політика? Чи у нас культура так тісно з політикою пов‘язана? Що значить ніж у спину? ЦЕ що, Дубовик відмовився концерти проводить чи що? Бред