Під патронатом міського голови Юрія Беркута та за фінансової підтримки Почесного громадянина м. Прилуки Юрія Коптєва, в рамках літнього туру містами України 7-го серпня, о 13.00, на Центральній площі відбудеться телевізійна зйомка програми "Караоке на Майдані" з Ігорем Кондратюком! Шановні мешканці Прилук! Ви маєте можливість довести всій Україні, що i наше гарне місто багате на співочі таланти!!!
Отже, 7-го серпня, о 13.00, на Центральній площі.
Минулої неділлі в передачі за джокера одвалили 3000 грн. тепер слова І.Кондратюка про те, що сума сплачена О. Козленком є рекордом передачі "Караоке на майдані" точно виріжуть...
не вирізали
навіть сказав 2300 рекордна сума
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: lovely_baby (18 вересня 2011 р., 20:46:58)
rediskaНехороший человек
Номер: 1507
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 29 травня 2010 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Минулої неділлі в передачі за джокера одвалили 3000 грн. тепер слова І.Кондратюка про те, що сума сплачена О. Козленком є рекордом передачі "Караоке на майдані" точно виріжуть...
не вирізали
так такі так... не вирізали...
Чим більше я пізнаю людей, тим більше мені подобаються собаки...
Tyt24vcytki
Ночной дозор
Номер: 680
Зареєстрований: 21 листопада 2008 р.
Нагороди:
не вирізали
а чого б її вирізали? ця ж передача виходила до того, як побили рекорд!
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Нагороди:
serennisima, у декого були побоювання, що прилуцький рекорд в 2300 вже буде вирізаний, бо в іншій передачі він був побитий, а я кажу, що вони ж то випускають передачі так як їх знімають.. Значить той, другий рекорд випустять після нашого і все буде логічно.. ото таке ггг
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
serennisima, у декого були побоювання, що прилуцький рекорд в 2300 вже буде вирізаний, бо в іншій передачі він був побитий, а я кажу, що вони ж то випускають передачі так як їх знімають.. Значить той, другий рекорд випустять після нашого і все буде логічно.. ото таке ггг
ну так правильно! вона раніше не виходила! просто зняли в один день!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди: