Всі перераховані варіанти - ацтой! але щось таки треба...
10.
Нема у Прилуках щось символічного!
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 6 грудня 2007 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6195 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Колись, ще працюючи на полуграфі, я і Олекс зіштовхнулися із таким ахтунгом: треба було зробить каляндарик для Прилук. Щоб всім, навіть один раз побувавшим у Прилуках, було ясно, що то саме Прилуки.
Як нам тоді здалося - зображення церков є несмаком. Напрошувалась аналогія - «вєсь в крєстах і куполах», про кого так кажуть - всім зрозуміло. Та ще й церкви, якщо узагальнити, є в основному старовинними будівлями, тобто вони не відображають сучасність, адже загальна побожність ніколи не була притаманна українцям. Тобто - церкви відпадають.
Пам’ятник Нестору і Полкова скарбниця... Якщо людина була один раз у Прилуках - навряд чи вона взагалі здогадується що такі пам’ятки є! Тобто теж відпадає.
Центральна прохідна «сігари» - це прихована реклама саме «сігари»... адже не тільки ж тютюнова фабрика у нас є! Теж відпадає...
Знак «Прилуки» зі сторони Заїзду - якщо так можна сказати - нізкохудожествєнная желєзяка , люди засміють!..
і як виявилось, враховуючи всі ці міркування, Прилуки не мають свого характерного символу, ну... як наприклад пам’ятник Кию, Щеку і Хориву та сестрі їх Либеді у Києві.
Пропоную так би мовити «калєктівним разумом» покумекати.
мо’ щось хто путнє запропонує?!
----- Добавлено 6 декабря 2007 г., 14:34:35:
тільки велике прохання - не перетворювати цю тему у якійся іржач або з’ясування хто більший козел.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: crok (6 грудня 2007 р., 14:32:21)
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
вот вам и вивод, зачем иностранцев водить по нашим достопримечательным местам, чтобы они видели Прилуцким менталитет, пускай на свой смотрят!!!
неправильний висновок: якби частіше хтось відвідував - дак був би зайвий привід прибрати! Бо, як відомо, у нас тільки все і начищають до якихось перевірок та для гостей
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Natashka
Форумчянин
Номер: 1131
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 29 серпня 2009 р.
Хтось розповідав,що колись у нас були якісь туристи,і після всього у них запитали що саме їм запам,яталось у місті.На це вони відповіли,що вразила велика кількість церков і сміття в центрі.Ось як люди думають
Я натура творческая!Хочу-творю,хочу-вытворяю!
LIOSHA
Юний флудер
Номер: 732
Зареєстрований: 31 грудня 2008 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
Патріоти Прилук, скажіть, пліз, іще одному патріоту, що означає герб міста (у вигляді морди корови)? нніде не можу знайти відповіді... Можливо тлумачення даного символу і приведе до визначення символу нашого міста.
crok
Старожил
Номер: 7
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Прилуцький міський герб є центральною частиною древнього родового герба польського магната Яреми Вишневецького «Пом’ян». Саме при Вишневецькому наше місто одним із небагатьох і самих перших на території України (одночасно із Краковом та Львовом) отримало магдебурзьке право - право самоврядування, за яким у міста повинен бути герб. Зрештою - це все дуже добре описане у відповідній літературі...
Ось що пише про це офіційний сайт міста:
http://www.pryluky.org/index.php?id=1061
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
Pavlushka
Форумчянин
Номер: 691
З: Росія, Самара
Зареєстрований: 26 листопада 2008 р.
Нагороди:
Пост №68 | Доданий: 14 листопада 2010 р., 00:23:20