Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 5 січня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6165 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Я от учусь уже 6 год, набридно до невозмутимости. А шо поробиш! От е ж люди, яки, закинчив 9 класив и заробляють не менше мене. Ось я и хочу поспросить: варто вчитися стильки???
Два добрых духа Джин и Тоник
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
недавно в газеті проочитала анекдот, суть якого в тому, що хлопець зрозумів, що розпочати працювати він міг ще 5 років назад
добре, коли можна знайти роботу за спеціальстю, а якщо йти торгувати на базар, чи займатися розборкою машин, то дійсно немає сенсу витрачати час і кошти на вищу (середню спеціальну) освіту
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
я вважаю, що людина без вищої освіти-не повноцінна людина.....Можна, канешно і без диплому гроші зароблять, але це ж не на весь час.....
я думаю, тут треба внести поправочку - "людина без освіти-не повноцінна людина" ЧИ це буде середня спеціальна чи вища освіта, освіта здобута вдома чи у ВУЗі - головне, щоб людина мала знання та вміла їх застосовувати у стандартних та нестандартних умовах.
Є дуже багато профі, які так і не отримали вищої освіти, але які можуть "заткнути за пояс" будь кого, хто "отримав" вищу освіту.
Ото таке
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Я думаю если учиться - то только на заочном, 5 лет терять....за эти 5 лет можно и самому заработать на заочное обучение + получить опыт, а с таким обучением как сейчас - только самообучеие +заочка!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Я думаю если учиться - то только на заочном, 5 лет терять....за эти 5 лет можно и самому заработать на заочное обучение + получить опыт, а с таким обучением как сейчас - только самообучеие +заочка!
дивлячись кому, дивлячись, яку освіту здобувати і де...
я, наприклад, 3 роки навчалася на стаціонарі (по скороченому курсу) і ні про яку роботу не думала абсолютно і знання вважаю кращі дають на стаціонарі, до того ж заочне навчання на іноземних факультетах абсолютно не катіт!
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди: