Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 5 січня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6165 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Я от учусь уже 6 год, набридно до невозмутимости. А шо поробиш! От е ж люди, яки, закинчив 9 класив и заробляють не менше мене. Ось я и хочу поспросить: варто вчитися стильки???
Два добрых духа Джин и Тоник
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Цитата Bonya:
Цитата ho4u_pizzu:Я думаю если учиться - то только на заочном
Я заочну освіту взагалі освітою не вважаю.......Наче ніхто не знае, як там навчаються
я тоже.. якщо вчитися, то як слід.
уявіть лікаря, що вивчився заочно! (припущення)
Ну доктора и спасатели и т.п. - это да, а большинство професий-заочно можно легко, ЗЫ: сейчас и на очном так "учатся".....после первого курса-сразу идут на работу....
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
А я в свій час не захотів учиться, хоча школу закінчив без трійок. Вдало поступив у Дніпропетровський металургійний інститут, а потім ... короче так склалося. Тепер жалкую все життя.
Попередження: надмірне використання смайликів (більше 3) заборонене! Модератор Helen
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (27 серпня 2009 р., 21:27:13)
Vitjaz
Бывалый
Номер: 246
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 вересня 2007 р.
Нагороди:
полюбому пригодиться. як неяк вона дає малий шанс на здобуття роботи.
а щас у стационара не більший потенціал знань чим у заочниуів. плюс заочного то шо туди ідуть люди які вже роблять і їм потрібно для здобуття підвищення ця бумага (зи: в них превелегія в тому шо вони можуть свої знання випробувати у себе на роботі, а стаціонар знає тікі теорію)
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
а щас у стационара не більший потенціал знань чим у заочниуів. плюс заочного то шо туди ідуть люди які вже роблять і їм потрібно для здобуття підвищення ця бумага (зи: в них превелегія в тому шо вони можуть свої знання випробувати у себе на роботі, а стаціонар знає тікі теорію)
не знаю, як зараз справи зі стаціонаром, а коли я вчилася, нам давали гарні знання, які ми змогли застосувати на практиці вже після навчання.
А взагалі все залежить від людини. І не факт, що ті хто працюють здобувають вищу освіту за своїх фахом та працюють по тій спеціальності, якій вчаться в універі. Є багато таких, що працюють в одній галузі, а вищу освіту (або другу вищу) здобувають зовсім в іншій.
До речі, недавно була дуже здивована, коли дізналася, що є заочне навчання на інязі Як на мене англ мову просто неможливо вивчити заочно
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
До речі, недавно була дуже здивована, коли дізналася, що є заочне навчання на інязі Як на мене англ мову просто неможливо вивчити заочно
Да английский проще выучить с носителем языка + фильмы с субтитрами + литература....смотря какой уровень английского надо....ещё прикольная фищка - дистанционное обучение...единственный + в очном- ОБЩАГА!
Schurab
Форумчянин
Номер: 877
З: Україна,
Зареєстрований: 27 березня 2009 р.
Вибрав власний варыант бо вважаю що вчитись потрыбно до тих пір допоки цього хочеться самому. А вчитись бо так треба, або для батьків не варто, всерівно від цього не буде користі . Потім все-рівно життя научить.