Casey, а сам не міг виправити, чи ти не такій модер, як інші?))
----- Добавлено 15 сентября 2009 г., 12:11:21:
а тепер суто критика:
у модераторів повелася мода видаляти пости, а не попереджати, чи писати свою критику на них! пости без матюків, тощо... просто цей якійсь конкретний пост не сподобався якомусь конкретному модератору!
такий випадок був, наприклад, сьогодні ноччю з иоїм постом в даній темі - можете подивитися лог. я вважаю, що там не було не тільки нецензурщини, а й будь-чого дискримініруючого, чи образливого.
прошу адміна заборонити цю порочну практику: видалення постів форумчан модераторами!
якщо не відносно всіх, то відносно моїх постів - не подобається виписуйте попередження згідно правил форуму, чи оскаржуйте мої вислови
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
... сьогодні ноччю з иоїм постом в даній темі - можете подивитися лог. я вважаю, що там не було не тільки нецензурщини, а й будь-чого дискримініруючого, чи образливого.
Шото ти Валя темниш...
Не бувае у нас так. У нас модератори нiколи не мають нiчого личностного. Все роблять чесно i по совiстi.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Хочу сказать по своїм спостереженням шо деякі модератори дуже багато на себе беруть, просто коли нада, то вони нічого не бачать, а єслі шо то банять просто так....
За словами Casey він забанив ECSTASY за ПМС, це не є причиною, так може кожній форумчанкі скласти красний календар, ну шоб було для бана про всяк випадок....
Це те шо було сьогодні.....
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди: