тю! а в чем собственно проблема? модераторы такие же пользователи как и все мы! я тоже не всегда здороваюсь, и остальные форумчане тоже! как модеры, так и сам админ! всякое бывает! данная критика неуместна именно к модерам! тогда это надо высказывать каждо пользователю, кто зашел и не поздоровался!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Вимагаю розширити стереотипні рамки світоглядного сприйняття, деяких вельмишановних модераторів, зокрема в царині нестантартних відповідей на тематичні питання користувачів сайту.
Безпрецендентне нерозуміння життєвої філософії іншого індивідиума, в заскорузлих кругозорах деякіх модераторів, набуває загрозливої тенденції!!!
Якщо нічого не змінювати в цьому напрямку соціального життя сайту, можу предполагати невідворотнє переродження сайту, з активно розвиваючогося медіа ресурса творчого життя міста на маргінальний сайт декількох модераторів!
Що думаєте по цьому поводу?....Чи знов:"Глас вопиющего в пустыне"!?
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: dragon (26 вересня 2009 р., 16:17:02)
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
А я з ним в деякій мірі згодна! Не раз було, що модератори, користуючись своїм положенням, примусово накручували якісь свої особисті стереотипи!
----- Добавлено 26 сентября 2009 г., 13:50:13:
Якщо на те пішло, тоді треба, наприклад, видалити всі 400 повідомлень користувача ВОВАН_ВОВА! Вони не мають ніякого змісту і цінності для тем! Але кожен мае право на слово! Можливо у декого мислення не співпадає з світоглядом модерів!
dragon
Старожил
Номер: 873
Зареєстрований: 25 березня 2009 р.
Попереджень: 2
Нагороди: