Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 28 січня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6142 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
serennisima, у тебе гоніво яке-то, по расстоянию подивись
да, с расстоянием глюк какой - то (у меня при измерении на Харьков точно так выдаёт <50mi), а по- швидкості OLEX, то не гоніво і не фотошоп, там все чесно. Це підтвердження тому, що ми розмовляли. Укртелеком дасть 4мб, інша справа що "потягнути" по сплаті через місяць вона не в змозі буде. А між іншим, Сереннісіма підключи свій куток до себе і роздавай, тоді так і залишиш.
OLEX, працював би ти не в ТІМі да сповна платив абонплату, то тоді б нас розумів.
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Tyt24vcytki, я в ТІМі працюю пів-року, а користуюсь їхнім інетом років 8-9. НІЯКИХ поблажок по сплаті за інет із-за того шо я там працюю не маю! Мені пропонували якісь скидки, але я сам від них відмовився, тому-що завдяки Трешу я взагалі нічого не плачу за інет вже роки півтора. Причому зовсім не напрягаючись. А ті хто "напрягається", за минулий місяць рекордсмени по трешу, один заробив 750 грн за місяць, другий - 600 грн. Це при тому, що максимальний тариф (5 мегабіт в обидві сторони) коштує 300 грн/місяць.
ты уже на ТИМе работаеш?
а что там на новый год будуть какие то акции?
неплохо было бы 10 Мбит анлим сделать гривен за 500.
А то иногда надо срочно програму какую-нибуть скачать, или еще что-то скачать, и 4 мегабит мало наче...
OLEX,
кстати 700 с чем то гривен заработал ненапрягаясь почти, время просто сейчас есть свободное.
Главное знать откуда качать.
Самое удобное - с интера, в одно время раздают почти все новые фильмы, и раньше чем где либо.
В общем анлим на 10 Мбит гривен за 500 я бы взял, деньги все-равно лишние на несколько месяцев вперед накопились.
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Нагороди:
неплохо было бы 10 Мбит анлим сделать гривен за 500.
А то иногда надо срочно програму какую-нибуть скачать, или еще что-то скачать, и 4 мегабит мало наче...
отправляеш смс на номер и тоби дають 5 Мбит на 2 часа
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди: