Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 28 січня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6142 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Перечитав ветки форума я убедился в том что нет смысла с тимом вести дискуссии.
Посему отклоняюсь и в скором будущей перейду на другого провайдера.
-------------------------------------
Это напомнило мне одну ситуацию.
Загнал я как то раз машину до одного местного кулибина поменять задние колодки (volkswagen t5)
он и спрашивает по чем покупал машину и какой год. Я ответил.... Он [censored] от цены.....Дальше он с уверенностью сказал что это переделанный грузовой автобус в пассажирский, и меня кинули.
(На таможне машину, и в доме volkswagen пробивали, и подтвердили что это пассажир )
Я спросил с чего он взял что это именно переделка. Ответ меня вырубил: "Какой дурак будет покупать настоящего пассажира если можно переделать за 900 баксов"
То есть человек не став детально рассматривать вопрос дал точное утверждение, тож самое и ТИМом ребята перегорели и загордились.
P.S: Отвечаю для любопытных: машина 7+1, короткая база, пассажир, volkswagen t5 2007 год. Цена: 28,000 $
Всем пользователям ТИМа желаю терпения.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: OLEX (5 січня 2012 р., 00:35:10)
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Не тоби, а ВАМ. Я себе, в вашу сторону вроде не позволял ТЫКАТЬ
Ответ уже прозвучал.
Цитата:
Tim_user (гость),
Угу, з приводу того що копі-пасте хтось освоїв я б на вашому місті помовчав - оскільки навіть реєструватися вас не навчили. Тільки те і вмієте що наше волокно різати та рекламу здирати з повністю оплачених місць і вішати свої огризкі-буклєти де заманеться.
А з приводу інфраструктури і такого іншого - не треба нам про те казати. Це й без розумак таких робиться. І зовсім скоро клієнт побаче гігабітну мережу (на відміну від вашої ще не заселеної в якой 2 клієнта на підмережу живуть і тому не конкурують по швидкості).
Ребята с ТИМа уверенны что я с киевстара. Не зря я написал пример с машиной.
OLEX
З Новим Роком!
Нагороди:
Ну не подобається ВАМ шановний Tim_user провайдер ТIM - то тихенько ідіть звідси до іншого набагато кращого провайдера і не морочте людям голову своїми особистими образами!! Мене ,наприклад, теж дещо не влаштовує - іду на ТИМ і все вирішується! І так останні 9 років!!!
На а авто ,я думаю, тим більше - хороше авто , я думаю треба обслуговувати не у кулібіних,а на перевірених СТО. Тут економити недоречно!!!
Вибачте за флуд, набридають завжди чимось ображені !!!!
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
ду на ТИМ і все вирішується! І так останні 9 років!!!
Ржака, если бы меня заставили ходить постоянно к прову,то уже давно послал бы их, тем более уже есть хорошая альтернатива!
Если ещё до частного сектора доберутся,то КС-у цены не будет
OLEX
З Новим Роком!
Нагороди:
ho4u_pizzu, в інет-магазинах купують зазвичай тому що там дешевше. І ризик присутній. А в Дніпрі я впевнений є відділення Київстару (і не одне), на відміну від Прилук.
Qwerty
Старожил
Номер: 923
З: Ukrain,
Зареєстрований: 12 квітня 2009 р.
Попереджень: 1