Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 7 лютого 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6132 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Отже, останні часом у повідомлення наших шановних форумчан звучало ім‘я досить видатного письменника XXІ ст Паоло Коельо.
Цитата Ontario:
Кстати "Вероника решает умереть" - реально сильная вещь.
Мне эту книжку когда-то подарили, потом у меня ее взяли почитать, и она поша по рукам и концы ее затерялись. Вот так практика показала, что не так плох Коэльо, как на него плюются.
Цитата Artemiy:
Пауло... зараз стає дуже модним читати Біблію і приводити з неї цитати.
певно кожен бере з книги своє. хоча останні його твори вже розраховані на моду. а от "Алхімік", "Вероніка...", "П"ята гора" - є, що для життя взяти
Цитата blackwind:
А вот Пауло Коельо – это извините, не могу отнести к духовной литературе (наверное имеется ввиду хорошая)... Это больше модная , чем хорошая литература как по мне...
Чи чули ви про нього, що саме читали? Будь ласка, дайте відгук.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (7 лютого 2008 р., 20:39:32)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Читала. Для меня он всего лишь один из плеяды модных в недалеком прошлом авторов. Дэн Браун, Мураками, Амели Нотомб - в ту же кучу. Всё это легкое чтиво, на мой взгляд. Хоть убейте, но в художественной литературе ничего кроме интересного/неинтересного сюжета разглядеть не могу. Если нужны познания в области философии, психологии и пр., читаю специальную литературу, но никак не Коэльо.
Разговоры изобретены для того, чтобы мешать людям думать. (А. Кристи)
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Читала. Для меня он всего лишь один из плеяды модных в недалеком прошлом авторов. Дэн Браун, Мураками, Амели Нотомб - в ту же кучу. Всё это легкое чтиво, на мой взгляд. Хоть убейте, но в художественной литературе ничего кроме интересного/неинтересного сюжета разглядеть не могу. Если нужны познания в области философии, психологии и пр., читаю специальную литературу, но никак не Коэльо.
Мне мураками поперло! Особенно охота на овцу, а загружать себя философией.....не моё єто!
Squirrel
Білка-трудоголік
Номер: 932
З: Україна,
Зареєстрований: 15 квітня 2009 р.
Нагороди:
На мою думку просто ще одне трактування прописних істин!!
Повністю згодна з МАРІ, що це просто легке чтиво і надмірного захоплення ним не розумію!!
Можливо для тих, хто раніше з подібним не зтикався - це переворот, щось нове. А як на мене просто нова модна течія, в суспільстві модно зараз говорить, що улюблений письменник це Коельо
zet1
Новачок
Номер: 1280
Зареєстрований: 8 грудня 2009 р.
Нагороди:
Особисто я вважаю, що у Коельо чогось особливого немає, він далеко не найкращий з представників постмодернізму, наприклад гадаю, що Фаулз та Умберто Еко набагато сильніші.
Отже моя суб‘єктивна думка, що слава Коельо лише розкручена чудовими продюсерами.
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Приємно, що є тут і мої однодумці й справді зацінили Умберто Еко) А Зюськінда читали? Він також з когорти письменників епохи постмодернізму... Вам більше подобається Зюськінд чи Коельо?
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди: