Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 7 лютого 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6132 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Отже, останні часом у повідомлення наших шановних форумчан звучало ім‘я досить видатного письменника XXІ ст Паоло Коельо.
Цитата Ontario:
Кстати "Вероника решает умереть" - реально сильная вещь.
Мне эту книжку когда-то подарили, потом у меня ее взяли почитать, и она поша по рукам и концы ее затерялись. Вот так практика показала, что не так плох Коэльо, как на него плюются.
Цитата Artemiy:
Пауло... зараз стає дуже модним читати Біблію і приводити з неї цитати.
певно кожен бере з книги своє. хоча останні його твори вже розраховані на моду. а от "Алхімік", "Вероніка...", "П"ята гора" - є, що для життя взяти
Цитата blackwind:
А вот Пауло Коельо – это извините, не могу отнести к духовной литературе (наверное имеется ввиду хорошая)... Это больше модная , чем хорошая литература как по мне...
Чи чули ви про нього, що саме читали? Будь ласка, дайте відгук.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (7 лютого 2008 р., 20:39:32)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Цитата blackwind:А вот Пауло Коельо – это извините, не могу отнести к духовной литературе (наверное имеется ввиду хорошая)... Это больше модная , чем хорошая литература как по мне...
Цитата Helen:
все що завгодно, крім Паоло Коельо!!!
Цитата snoopy:
"5 гора".Могу сказать что дочитал до 40 страници и мне перехотелось читать так как там пошла трактация религии и всего такого ... я не верующий и меня эта "5 гора" с легка начала бесить.
после этого мне произведения Паоло Коельо перестало интересовать потому что везде пробигает тема Библии.Хотя "Алхимик" на мой щет один из самых класных произведений.
хіба тут можна визначити чиюсь правоту? У творчості пистьменника кожний знаходить щось своє....чи не знаходить зовсім. І це цілком нормальний стан речей
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Artemiy
Постоялець
Номер: 359
Зареєстрований: 16 січня 2008 р.
Нагороди:
Я б сказала, що вся його філософія на поверхні. Особисто мені це і недовподоби. Да, його можна цитувати, але все ну дуже просто. Мені більше подбається література, що заставляє замислитися, шукати суть, а не та, яка подає все на блюдечку.
- respect!
Andrey
Форумчянин
Номер: 420
Зареєстрований: 11 березня 2008 р.
Нагороди:
Насчет моды и Коельо.Раньше было модно его читать,а сейчас модно обсерать!
дозволь поцікавтися, звідки такий висновок? Те, що піднімається в цій темі, -це звичайна критика та обговорення творчості саме цього письменника, щ може відбуватися і з будь-яким іншим
Це не висновок,це факт.Раньше,еще когда он не издавался в Укр по рукам ходили его переводы и еще некотор время после того как он уже вовсю продавался у всех на устах был вопрос:" А ты Алхиика читал?".
А сейчас его обсерают сплошь и рядом(даже те кто его не читал).
Artemiy
Постоялець
Номер: 359
Зареєстрований: 16 січня 2008 р.
Нагороди:
Це не висновок,це факт.Раньше,еще когда он не издавался в Укр по рукам ходили его переводы и еще некотор время после того как он уже вовсю продавался у всех на устах был вопрос:" А ты Алхиика читал?".
А сейчас его об...т сплошь и рядом(даже те кто его не читал).