на других воспринимаю, но сам не решился бы никогда
7.
татуировки только у зеков
8.
свой ответ (указать в сообщении)
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 14 лютого 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6259 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Да хай всі колять собі шо хочуть! Чом би і ні! Просто це так само як з одягом - можна шось таке моднюще і облягаюче натягти на свою хвігуру в 150 кг і криві ноги - що перехощі будуть од одного взгляда на вас окочурюваться, а можна якось в міру підкреслити достоїнства і приховати надоліки.
Так само і тут, деяким людям дійсно пасують оті сережечкі та татушкі, бо це відповідає їхньому стилю та стану душі.
А ле в Прилуках, наприклад, такого надивиться можна!! [censored]! І так морди звєрські, а ще оце все діло зверху тату замальовано і сережками обтикано... страшне..
Хотя колись проколювала і я собі пупа.. тоді вирвалась в мене одтуда сережка, порвалось пузце трохи.. на том все і закінчилось - заросло, наче і не було такого
Malleus888
Постоялець
Номер: 290
З: Украина, Priluki
Зареєстрований: 26 листопада 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
хммм, отношусь к тому и другому нормально главное в меру и здраво!каждый человек имеет право на самовыражение, только по разному(вариантов море). Например у меня есть тату на шее под правым ухом - давно хотел и одним утром проснулся и понял что сегодня сделаю се тату и пшол и сделал и НИКАПЛИ НЕ ЖАЛЕЮ.Кста, шея в старости почти не дрябнет и не обвисает!!!
Парни, держите пока динозавров, я еще по абсенту разолью!!!!!!!!!!!!!!
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
Хотя колись проколювала і я собі пупа.. тоді вирвалась в мене одтуда сережка, порвалось пузце трохи.. на том все і закінчилось - заросло, наче і не було такого
Squirrel, це шо ж там треба було робить...зубами тягали чи шо?))))))))
Squirrel
Білка-трудоголік
Номер: 932
З: Україна,
Зареєстрований: 15 квітня 2009 р.
Нагороди:
Squirrel, це шо ж там треба було робить...зубами тягали чи шо?))))))))
да шось тіпа того Воно просто не зажило було ще.. так шо й сліда не осталось од отих глупостей (хотя як вспомню оті 9 уколов новокаїна навколо пупа))!!!! страшне..
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
Воно просто не зажило було ще.. так шо й сліда не осталось од отих глупостей (хотя як вспомню оті 9 уколов новокаїна навколо пупа))!!!! страшне..
То тобі якийся сапожнік пуп колов.....у мене було 2 укольчіка ледокаіна і всьо-я нічого не відчувала і все прошло безболісно...уже года 3 тягаю ту сережку без ніяких проблем
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди: