на других воспринимаю, но сам не решился бы никогда
7.
татуировки только у зеков
8.
свой ответ (указать в сообщении)
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 14 лютого 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6125 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Татуювальник "набив" на обличчі дівчини 56 зірок замість трьох (ФОТО)
23:02 20.06.2009
День, коли вона зважилася піти в тату-салон, 18-річна Кімберлі Вламнік запам’ятає на все життя. Мешканка невеликого бельгійського містечка Кортрійк збиралася витатуювати собі біля лівого ока три крихітні симпатичні зірочки. Про що вона і заявила тату-мастеру на своїйбездоганній французькій.
На її біду господар салону Руслан Туманянц виявився громадянином Румунії. І по-французьки говорив погано. Тоді Кімберлі повторила своє замовлення англійською. Дівчина зі спокійною душею влаштувалася в м’якому затишному кріслі. Поки майстер робив свою справу, очі у дівчини почали злипатися, і вона заснула. А коли прокинулася, її чекав справжній шок.
Замість очікуваних трьох зірочок на її обличчі з’явилося 56 штук. Татуювання зайняли рівно півобличчя Кімберлі, перетворивши її з симпатичної дівчини в справжнього монстра.
За словами Кімберлі, Руслан не зрозумів її французької та англійської - коли вони спілкувалися, вигляд у нього був досить зніяковілий. Але майстер не подав вигляду і зробив все як вважав за потрібне.
Туманянц же присягається і божиться, що дівчина замовила саме 56 зірочок, протягом всього сеансу не спала і чудово бачила, що він робить. А потім Кімберлі нібито злякалася і передумала після того, як її вигляд нажахав батьків і бойфренда. Так чи інакше, але Кімберлі подала на румуна до суду і вимагає виплатити їй компенсацію у розмірі 12 000 євро.
- Він зруйнував моє життя і перетворив його на жахіття, - ридає дівчина, - Мені соромно вийти на вулицю. Я виглядаю просто жахливо.
Щоб прибрати з обличчя тату, дівчині доведеться зробити операцію вартістю 10 000 євро. Але навіть найбільш просунуті лазерні технології, за допомогою яких можна прибрати наколки, залишать на обличчі Кімберлі глибокі білі шрами.
За словами психолога, що обстежив дівчину, татуювання завдали їй сильної психологічної травми:
- Вона відчуває себе як цирковий фрік. І не дивно - адже вона саме так і виглядає.
ото жесть!!
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
в Прилуках є професійний салон пірсингу і татуювань, називається "Барокко". Особисто я робила там татуювання і всі свої "проколи". Зажило як на собаці. Професійні матеріали, стерильні (!!!!!!!), одноразові інструменти і людина, яка на це навчалась і знає що робить. Це, пардон, не якийсь Вася, шо набиває чорнилом наколку х зна чим у сусідньому подвалі.
Мне лично в этом салоне в живую вырывали серёжку из языка, потому что она вросла в язык, хотя идиоту было видно, что она слишком мала. А нос мне прокололи, в этом же салоне, за 30 сек, зато серёжку вставляла она туда 2ч 20 мин. Вопрос: ЭТО ПОДГОТОВКА?
Sterva
Постоялець
Номер: 1099
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 4 серпня 2009 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Особисто я ставлюся негативно!
Що ж стосується стерильності - навіть в лікарні, під час операції десь беруться інфекції, з"являються нагноєння... Де гарантія, що їх не буде в салоні?
Я такая, как есть, я не буду другой,
Я такая, как есть, и останусь такой.
Я наивна бываю, бываю - вредна,
НО ТАКАЯ, КАК ЕСТЬ, Я НА СВЕТЕ ОДНА!
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Особисто я ставлюся негативно!
Що ж стосується стерильності - навіть в лікарні, під час операції десь беруться інфекції, з"являються нагноєння... Де гарантія, що їх не буде в салоні?