не начинай.
Лучше про Ваши вибри розкажи.Смих и все.Медведев тут понятно,Жириновский,Зюганов....як типа соперники.Так ци соперники постоянни,шо нема людей яки хочуть поднять Росию кроме Жириновского?
----- Добавлено 11 марта 2008 г., 15:00:34:
Характерним є підхід, поширений у межах західноєвропейських та американських ЗМІ, де зміну Путіна на Мєдвєдєва розглядають, переважно, як проект по збереженню російського авторитарного режиму, тобто збереження форми організації влади через "успадкування" президентського поста.
Постійно лунають заяви про недемократичність передачі влади, відсутність свободи на виборах та інші, не надто привітні до російської державності, заяви.
Дійсно, для західного ока видається, м’яко кажучи, дивною участь у виборах чотирьох кандидатів, з яких один, фактично, не проводить кампанії, але безперечно лідирує, ще двоє – явні маргінали, а четвертий – невідома загалу особистість
P.S.Чуть не в тему,но для Володи хай буде.
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
LIZARD, Може и не в тему(як я и написав ниже) но твий патриотизм яркий и подколи....Вечно ти про демократию,про "порядок" в страни,хтов нас хароший во ласти,хто не и т.д.,от я тоби и надрукував фактик.
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Emigrant, а шо Россия? Я постоянно кажу, шо тут така ж жопа. Може не такого страшного маштаба, може народ не такий придурковатий... хотя последнi вибори показали, шо дебiлов i тут хвата. У вас ющенка - проамериканця, тут медведьева - жида.
Мабудь пойiду до поросятенка убежища просить, продамся ворогам. А шо робить?
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Мене вже дисталы ливи прави Ющенко Медвед ,а порядку в крайинах як не було так и небуде. Який патриотызм який нацыонализм Жериновского до влады!!!!!!!!
vbrjkf
Форумчянин
Номер: 103
З: , Прилуки
Зареєстрований: 12 травня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди: