щяс я вам розтолкую шо до чого ... то знаю про шо балакаю .............. якшо людина поживе закордоном завжди стане патриотом бо звидци мени и самий противний прилуцький алкаш здается ридним братом а национализм це коли всяким придуркам мишають звичаяйни люди ..... це я тута кожен день бачу ..якийсь сраний местний алкаш шо ниде не робить и живе в сараи обзивае мене ...руснак... це вроди у нас москаль ... и сам себе убидив шо вин краще мене тильки из за того шо вин болгар а я ни
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Casey, от краще ти почитай про шо вiн пише.
Я токо з третього перечита догнав про шо мова.
Watta срани алкаши, шо живуть у сараях, москалем називають (чи обзивають... то кому як). А сам алкаш от wattа круче токо тим, шо болгарин.
От я й спитав, АБИ ОТОЙ АЛКАШ БУВ НЕ БОЛГАРИНОМ А АЛБАНЦЕМ, шото измiнило б?
Врубився?
Це типа як в Москвi стоять двое чорних, та обзивають один одного ЧУРКОЙ.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
А щодо патріот-націоналіст - то це є суть те саме...
Тільки той, хто вдома називається патріотом, того за кордоном обов‘язково обізвуть націоналістом...
Бо хто для нас є Лужков, Затулін і Жиріновський - шовіністи (російські націоналісти). А для росіян - вони найщиріщі патріоти.
А Тягнибок і Костенко для росіян - також націоналісти. А в україні УКРАЇНЦІ їх теж вважають патріотами. А от МАЛОРОСИ і ХОХЛИ Тягнибока і Костенка вважають також націоналістами...
ШАБЛЯ - це такий кривий меч, назва якого походить від старокозацького "а ну тихіше, панове"
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Можливо, і викладач і Джефферсон мають рацію? Що думаєте?
Думаю шо якшо вони радісти, то рація у нех може буть.
А мелють шо-попало
porosytenkokoly
Старожил
Номер: 15
З: село стрильныки, за мостом на право метрив 500
Зареєстрований: 4 грудня 2006 р.
Попереджень: 6
Нагороди: