Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 10 березня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6100 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Отаке позорище... Пiндосам угоджуем, гроши лупим куда попало... а долги за газ отдать не можем.
Почитайте, панове, шо робиться. Вам такого не напишуть, бо зразу у подвали СБУ письменник загримить.
---------------------------------------------------------------------------------------------
КУДА НАТОВСКИЙ КОНЬ С КОПЫТОМ, ТУДА И УКРАИНСКИЙ РАК С КЛЕШНЕЙ
Не так давно от одного из причалов Стрелецкой бухты в Средиземное море направился самый новый из действующих кораблей Военно-морских сил Украины корвет «Тернополь». Там он заступает на боевое дежурство в одном из выделенных ему квадратов, выполняя украинские обязательства в рамках совместной с НАТО постоянной антитеррористической операции «Активные усилия».
Несмотря на пышность церемонии проводов корвета, в которой принял личное участие временно исполняющий в тот момент обязанности командующего ВМС Украины вице-адмирал Виктор Максимов, очень многие и особенно журналисты - откровенно скучали.
Эта, каждый раз столь торжественно обставляемая одна из многих демонстраций верноподданнических настроений украинской стороны к западному силовому альянсу успело всем изрядно поднадоесть, даже тем, кто по своей занимаемой должности обязан этим публично восторгаться. Пронатовская рутина, не дающая украинским ВМС ничего кроме бесплодных расходов их и без того хилого бюджета, давно перестала вызывать даже профессиональный интерес у пишущей и снимающей братии.
Среди гиен пера и камеры, провожающих наследников морской казацкой славы, тем временем шли разговоры, что стоящие на корме бравые морские пехотинцы из антитеррористической досмотровой группы гораздо более уместно выглядели бы на этой палубе, если бы корабль отправлялся в Индийский океан.
Там, возле берегов Африканского рога, вот уже скоро два месяца группа каких-то ср...х сомалийских корсаров продолжает удерживать в заложниках украинский экипаж судна «Фаина» с грузом военной техники и другого оружия на борту. Вот где могли бы пригодиться столь рьяно пропагандируемые газетой «Флот Украины» и военно-морской телерадиокомпании «Бриз» традиции украинской морской казацкой славы, когда «запорожцы, пеня веслами своих казацких «чаек» воды Черного моря, наводили ужас на все его побережье».
Ну, а пока славные наследники бравых казацких экипажей вместе со своими натовскими хозяевами наводят тоску на мирных средиземноморских торговых мореходов, тормозя их по принципу «отчего-то моя левая пятка зачесалась» и затем производя абсолютно бесполезный, отвлекающий всех от дел досмотр судна и проверку судовых документов.
Аналогичным образом обстоят дела и вокруг судна «Фаина». Вокруг него все это время, прошедшее с момента его захвата местными пиратами, толкутся несколько американских фрегатов и при этом ничего не делают. Точнее, делают, но только то что нужно им, а именно - не допустить выгрузки на берег находящегося на его борту оружия. А все остальное этих нынешних хозяев украинской власти абсолютно не волнует. И если новоявленные флибустьеры по каким-либо своим расчетам вдруг захотят потопить судно вместе с экипажем, то американцы этому мешать не будут. Для них главное, чтобы украинское оружие не попало в чужие, а значит, потенциально враждебные им руки, а что при этом будет с украинским экипажем, им абсолютно наплевать.
Ну, а впавшие то ли в политическое «детство золотое» , то ли в политический старческий маразм украинские власти без одобрения своих американо-натовских кураторов не в состоянии предпринять элементарные силовые акции положенные любому суверенному государству по международному праву.
И остается украинским офицерам, отвечая на прямые вопросы по этому поводу, рассуждать о том, что, видишь ли, нет у украинских ВМС кораблей океанской зоны и поэтому некого, дескать, послать к сомалийским берегам. Ну да, плавали - знаем, видишь ли, «гранаты у него не той системы». Ну ладно, забудем, что в советские времена малые противолодочные корабли по проекту которых был построен «Тернополь» несмотря на свою нынешнюю гордую и звучную классификацию «корвет», спокойно плавали не только в морях, но и океанах. Ведь телерадиокомпания «Бриз» вот уже больше десятка лет не перестает крутить документальный фильм про трансокеанский поход в 1994 году фрегата «Гетьман Сагайдачный» и большого десантного корабля «Константин Ольшанский» в США на празднование 500-летия открытия Америки. Значит, хоть два-то корабля океанской зоны имеются в наличии?
Ну, а кроме них имеется в Севастополе и спецгруппа «Альфа» местного управления Службы безопасности Украины, которая по нескольку раз в год проводит учения по освобождению от террористов захваченного ими судна одновременными лихими бросками с моря, с воздуха и из-под воды. Репортаж пресс-центра Севастопольского управления СБУ о них с самыми живописными подробностями украшали страницы севастопольских газет. Правда, после захвата «Фаины» эти перлы эсбэушной журналистики как-то перестали появляться на страницах местной прессы.
В общем все, как по известной одесской поговорке: «Если бордель перестал приносить доход, то в нем надо не мебель менять, а хозяйку или девочек».
К. Колонтаев
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
crok
Старожил
Номер: 7
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
LIZARD,
Да, ти правий - балакаєм про російсько-українські відносини.
Але біда у тім, що Росія себе поводить так, ніби інших відносин взагалі немає або ж не повинно бути, бо то не подобається Росії!! От звідки й про інші кордони я згадав!
Щось у тебе з логікою мабуть теє...
Ги... проЧЄтав я твої "откровєнія" гиєн пєра... Да всьо ясно! Прокацапська заказна статєйка для таких собіратєлєй як
От мені інтєрєсно - вам там у Росії і правда нічого не розказують, чи Росія на Місяці й справді?!
Адже росіяни так само як і українці попадають до піратів, і так само довго їх визволяють. Але то - РОСІЯ! якою ПОЛОЖЕНО гордицця день і ніч! і не дай бог сказати щось криво!!! А от Україна - інша справа - ЗАКАЗНИЙ ВОРОГ РОСІЇ! Про нього треба ТРІЩЯТИ де не попадя...
Але питання - чого ж тоді саме Росія направила до берегів Сомалі цілий отряд кораблів і домовилася із керівництвом Сомалі про дії проти піратів?
Адже якщо вірити всьому, що ти тут понаписував - росіяни ніколи нікуди не попадають - боронь боже! Чого ж тобі вони туди поперлись?
Відповідь відома - ПРИНУЖДЄНІЄ К МІРУ!
Ну, це ми вже проходили у Грузії! Результат - Грузія набагато скоріше буде в НАТО, її населення вже давно впевнилось у російській "дружбі"!
А ось дійсна відповідь - російське керівництво набагато більше ніж Україна боїться систематичних захоплень кораблів піратами! адже Росія - набагато більш крупний торговець зброєю у Африці, ніж Україна, і якщо вже таке сталося із судном, яке перевозило зброю українського виробництва, то таке може статись і з російською зброєю (а скоріше всього уже таки випадки були, інакше - чого туди пертися цілим отрядом, коли весь світ там має по одному кораблю, як, до речі, й Україна).
А взагалі - чого "гієни пєра і камери" там з’явились? Це ж затрапєзний виход, які взагалі висвітлювати не треба!? І чого - саме "гієни"?!
Вивод - для написання отакої статєйкі, яка позорить Україну, бо як я зрозумів ЧЄтаючи це читво - це було основне завдання!
Україна "виполняєт украінскіє обязатєльства"... Смішно, справді!
Вова, значить щяз, слєдуя стілю оцієї статєйкі, ти, українець, у Москві виконуєш "украінскиє обязатєльства" перед кацапським работодатєлєм!
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
LIZARD,
А от Україна - інша справа - ЗАКАЗНИЙ ВОРОГ РОСІЇ! Про нього треба ТРІЩЯТИ де не попадя...
Читаючи до цього мiста, дальше вже читать не хочеться. Ну да ладно. Ти ж старався, на клаву тицькав, у iнетi шарив, компромати шукав... Читаем далi.
Цитата crok:
LIZARD,
Але питання - чого ж тоді саме Росія направила до берегів Сомалі цілий отряд кораблів і домовилася із керівництвом Сомалі про дії проти піратів?
Адже якщо вірити всьому, що ти тут понаписував - росіяни ніколи нікуди не попадають - боронь боже! Чого ж тобі вони туди поперлись?
Ось шо пишуть... "По словам главкома, после Неустрашимого в этот район будут направляться корабли и других флотов ВМФ России.
Как сообщалось вчера, сомалийский посол в России заявил о том, что Сомали рассчитывает на помощь российских военных кораблей в решении проблемы пиратства.
Напомним, 28 октября сторожевой корабль Неустрашимый Балтийского флота РФ начал выполнять боевые задачи в районе Африканского Рога.
С того времени Неустрашимый совместно с британским фрегатом предотвратили захват пиратами датского судна Пауэрфулл в Аденском заливе. А 16 ноября российский корабль защитил от сомалийских пиратов судно саудовское Рабих."
Ти шось поняв?
1) якийсь кораблик пошлють токо после Неустрашимого. Нiякого отряда не видно. Чи то я не в теме? Чесно кажу... не слiдкував. Це тобi всяки отряди Россiйських кораблiв сняться, та торговля зброею з непонятно ким. Но!!! Замiть!!! Пока пирати захватили УКРАЙIНСЬКЕ судно, з УКРАЙIНСЬКИМИ танками яки переправлялись в Кению. А хтто зна чи ваще у Кению, а може була поставка оружия в страну в яку ВАЩЕ НЕ МОЖНА не то шо танков, а одного патрона поставлять. Може типа як у Грузiю поставляли... Опять шото ющ накрутив. Тут токо захватили корабль, ПЕРВИМ прискочив есмiнець ПIНДОСОВ. Потом уже появився Неустрашимий.
2) як бачиш пока не от Российських кораблiв пiратов шугають, а датских та саудовських. Опять несостиковочка.
3) "... Со своей стороны, Россия пообещала всемерно содействовать Украине в освобождении заложников." Наче ж i переговори буди, наче ж i глава Минобороны Ехануров ОЧЕНЬ ДАЖЕ НЕ ПРОТИ росейськой пiдтримки. Чи шо? Чи пiндоси проти? Шо шефи кажуть?
4) а пiндоси тим часом, со слов живих очевидцев, з кораблiв на сушу лiтають вертольотами та охотяться на страусов та косуль. Чи не кормлять йiх командири? Чи ото так кризис достае. Хто зна. Идиотиы кончени. Де не появляться обов‘язково обiсруться...
А ти кажеш кацапськи работодатели.
Ти знаеш... а у мене була возможность ще 17 год назад перевестись служить в Украину. Слава Богу, шо одвiв мене от такого опрометчивого шага (не пишу КРОКА, бо люди не поймуть ). Зараз би мабуть як ти оце гнав на россию, та помийi лив, пiндосов у сраку цiлував, та ждав манни небесной от продвинутой Европи. Хотя... тут вопрос откритий i спорний. Я на 100% уверен, шо огалделым националiстом зроду не став би. Шоб такой фiгнёй страдать, це треба мать леву резьбу.
Саня... менi оце цiкаво... а яки тобi сни сняться? Про шо?
crok
Старожил
Нагороди:
LIZARD,
Про 4 бравих вояків-кацапів, які тоннами складають поганих чеченців прямо посеред Чечні і при цьому "міло шутят"! Гордість Росії!!! І я просипаюсь і горжусь Росією, прямо з самого срання...
Ну... згадав? Дешевий серіал про якіх-то супєр-пупєр-нахер-спецназовцев! Там ще грає цей... ну... популярний зараз серед кацапів... О! Дінаміт!
Ги... згадав! Серіал так і називається - Спецназ.
http://www.specnaztv.narod.ru/about.html - якщо не бачив!
А якщо вже за це мова, то на мій погляд найбільш близький до реальності фільм "Блокпост".
А ось і підтвердження моїх слів про Росію і НАТО:
"С того времени Неустрашимый совместно с британским фрегатом предотвратили захват пиратами датского судна Пауэрфулл в Аденском заливе." А Англія, вона ж Британія - член НАТО!
Тобто якщо Росія з натівцями співпрацює - це добре, а от Україні - ніззя, ай-яй-яй! Я уявляю, що може понариговувати кацапська пропаганда на цю тему!
-----
Добавлено 31 декабря 2008 г., 12:27:29:
Цитата:
Ти знаеш... а у мене була возможность ще 17 год назад перевестись служить в Украину. Слава Богу, шо одвiв мене от такого опрометчивого шага
Я так думаю - якби у тебе була возможность перевестись до Америки, то перевівся б не задумуючись!!! І зараз би так же самозабвєнно облизував би американців!
А не перевівся тому, шо знав, шо в кацапстані буде тобі УДОБНІШЕ і з точки зору заробітку і з точки зору умов життя. Как-же - ми з Маскви, а пєрєєзжать куда-то! Вова... мені оце цікаво... ти й справді так ненавидиш свою батьківщину?
-----
Добавлено 31 декабря 2008 г., 12:46:44:
Ти мабуть не зрозумів - я не проти Росії! Росія - чудова держава, народ - милі люди!
Я проти КАЦАПІВ! Тобто людей, які вважають себе надлюдьми, яким конче необхідна ІМПЕРІЯ, щоб всіми крутити як циган сонцем!
Хто це такий? І де вони? - подивись на ваше керівництво!
Ти скажеш - а у вас шо? Да такі ж самі! Але у наших ніколи не було бажання комусь нав’язувати себе як наддержаву, у якої є якіто "зони" - інтересів, впливу і таке інше!
Не Україна створила Придністров’я, Абхазію, Південну та Північну Осетію, Чечню, Інгушетію, і ще масу подібних речей!
Не Україна «придумала» Тузлу!
Не Україна «примушувала до миру» Грузію!
Не Україна залишила на території іншої держави Чорноморський флот і всіми силами старається його там утримати!
Не Україна силою утримує маяки та навігаційні споруди на території іншої держави!
Не Україна створює напруження у Криму!
Не українські політики заявляють про Крим - ето Росія! Сєвастополь - город русскіх моряков!
Не українські політики заявляють, шо Україна - взагалі не держава! Вова, це - ІМПЕРСЬКА ПОЛІТИКА, від якої треба триматись подалі!!! і насамкінець:
Не Україна робить все, що вище перераховане, що відштовхує Україну від Росії!
Чому ж тоді дивуватись, що Україна віддаляється від Росії?!
Росія сама в тому винна!
----- Добавлено 31 декабря 2008 г., 12:52:59:
Я маю ВЕЛИКІ сумніви, що вашу владну партію «Єдіная Росія» підтримують 98 процентів виборців!
У цьому році у Росії будуть ВЕЛИКІ ПРОБЛЕМИ! Люди будуть протестувати!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: crok (31 грудня 2008 р., 12:49:50)
LIZARD
Начальник модераторов
Нагороди:
LIZARD,
Про 4 бравих вояків-кацапів, які тоннами складають поганих чеченців прямо посеред Чечні і при цьому "міло шутят"! Гордість Росії!!! І я просипаюсь і горжусь Росією, прямо з самого срання...
Все понятно. Я так i думав. А скоко раз на нiч вскакуеш? Пот пробива? Води пiднести просиш?
Саша... це дуже поганий сiндром. Ти себе не бережеш. Як отаки сни ноччю дивиться... так може вже пора электрическим током лiчиться?
Кругом куди не глянь вороги... Ужасть.
Слушай, а тобi часом не снились украйiнськи вояки-наёмники, яки стреляли у чечнi российських солдат? Чи ти вояки, фамилии яких ваши депутати обнародували, яки разом з сракашвилой мирний народ Осетии "Градом" палили? Оти тобi не сняться? Тобi во снах являються строго расейськи вояки? Странно якось...
Цитата crok:
Вова... мені оце цікаво... ти й справді так ненавидиш свою батьківщину?
Оце ти задав вопрос, i сам на нього отвiтив....
Цитата crok:
Ти мабуть не зрозумів - я не проти Росії! Росія - чудова держава, народ - милі люди!
Я проти КАЦАПІВ!
Так i я ото... я проти хохлов, шо з пiною у ротяки валають про бандеру - героя, про россию та йiйi IМПЕРСЬКУ ПОЛIТИКУ, якою вона крутить як циган сонцем, я проти тих хохлов, шо жрали на майданi помаранчи, продались пиндосам, продали Украину. Проти тих хохлов, яки мутять воду в Украине, та от бурной деятельности яких страдае увесь народ.
Так шо наши взгляди похожи.
А про Грузию... я бачу, шо ти нi як не уймешся. Вже УВЕСЬ СВIТ ПОБАЧИВ, РОЗIБРАВСЯ ШО ТВОРИЛОСЬ В ОСЕТИИ ТА СКАЗАВ, шо сракашвила - КОЗЕЛ. Пиндоси, шефи твойi сказали, шо сракашвiла - ПОЛНЫЙ ИДИОТ.
У тебе якась заторможена реакцiя.
Цитата crok:
Я маю ВЕЛИКІ сумніви, що вашу владну партію «Єдіная Росія» підтримують 98 процентів виборців!
Я й сам сумневаюсь.
Цитата crok:
LIZARD,
У цьому році у Росії будуть ВЕЛИКІ ПРОБЛЕМИ! Люди будуть протестувати!
Ну й гарно. Шо тут поганого? А в Украйiнi ... як ото Шевченко писав... "... неначе люди подурiли, нiми на панщину iдуть i дiточок з собой ведуть". Мовчаливе стадо. А ваще хто зна... може Украина класно живе? Може я чогось не знаю? Може всiх все устраюе?
crok
Старожил
Нагороди:
Слушай, а тобi часом не снились украйiнськи вояки-наёмники, яки стреляли у чечнi российських солдат? Чи ти вояки, фамилии яких ваши депутати обнародували, яки разом з сракашвилой мирний народ Осетии "Градом" палили?
Ось чого добилась Росія війною у Грузії:
http://news.liga.net/news/N0900743.html («США и Грузия - стратегические партнеры, с настоящего времени - официально...»)
Я не знаю - добре це чи погано, то - справа грузинів, і не нам туди пертися із вказівками, але що видно навіть з-за Чорного моря - цьому сприяла Росія.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: crok (13 січня 2009 р., 11:15:33)
LIZARD
Начальник модераторов
Нагороди:
ось один з наслідків війни Росії проти Грузії:
http://www.unian.net/ukr/news/news-294832.html («Уряд Німеччини ще раз висловлює підтримку рішенням Бухарестського саміту НАТО і заявляє, що це рішення буде реалізоване, і Грузія стане членом НАТО...»)
А ДО війни Німеччина була настроєна досить скептично щодо членства Грузії у НАТО і була однією із держав, які виступили різко проти.
Зараз - вже ЗА.
----- Добавлено 14 января 2009 г., 11:01:20:
LIZARD, а золоті слова там - ТО СПРАВА ГРУЗИНІВ!
Я з тобою цілком згоден!