Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 10 березня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6100 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Причом тут Россия - не Россия?
Ти уважно читаеш, шо написано? ДУРАКОВ ПОКА ХВАТАЕ написано... Замiтив? Конкретики никакой.
Я маю на увазi Россию, Украину, Гвенею-Бессау, Берег Слоновой Кости, Канаду, Уругвай, .... короче на глобус подивися.
Причом тут Россия?
1) розберись шо в Афгане происходить,
2) тодi поймеш, чого я написав ДУРАКОВ ПОКА ХВАТАЕ.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Цитата:ДУРАКОВ ПОКА ХВАТАЕ
в России, дітей яких, срочников, посилають на войну в Грузии, а вони і раді
Товариш OLEX... срочников вже давно не посилають. Посилають КОНТРАКТНИКОВ.
А ваще можна й срочников було... Скоко пиндоси сракашвиле грошей увалили на його "армiю", скоко iнструкторов заслано було, скоко сил потратили... а толку? Ненормальний все протанцював, а у "армiю" вложив НОЛЬ. Осетинов безоружних рубали добре... а як росейськи танки побачили так тiкали так, шо токо сраки блищали. Детский сад.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
НАТО - колективний орган безпеки. Замість того, щоб тримати напівголдний натовп строковиків із застрарілою зброєю та ахвіцерів, що давно не чули навіть як танк заводиться, які воюють кількістю, а не вмінням, тупо закидаючи супротивника трупами - слід мати обмежений, мобільний, сучасний військовий підрозділ, що, за статутом НАТО, повинен лишень протримати оборону або блокувати перший наступ ймовірного ворога на час, що необхідний для розгортання об‘єднаних сил НАТО в районі конфлікту - думаю це і є основна перевага для України. Менші кошти на утримання війська, сучасна армія, доступ до сучасних військових технологій та методів ведення війни, гарантована допомога у разі агресії...
Так я думаю.
ШАБЛЯ - це такий кривий меч, назва якого походить від старокозацького "а ну тихіше, панове"
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Зарплата в 800 баксов - это маленький плюсик, который без сомнений перерастёт в большущий минус. Последствия вступления Украины в НАТО - не предсказуемы! Даже страшно представить!