так, звичайно, бо вважаю, що армія формує справжнього чоловіка
2.
так, бо не було іншого виходу
3.
ні, я відкосив
4.
ні, я учився в вузі , де була військова кафедра
5.
ні, через мої релігійні чи інші переконання
6.
ні, бо жінок в нашій країні не призивають :)
7.
своя відповідь
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 23 березня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6087 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Ну що, шановні наші чоловіки і хлопці. Зізнавайтеся, чи служили ви в армії? Розкажіть, що там цікавого відбувається. Може, хтось наведе приклади "дідівщини". Було б цікаво послухати. Взагалі, що зараз представляє собою українська армія?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
porosytenkokoly
Старожил
Номер: 15
З: село стрильныки, за мостом на право метрив 500
Зареєстрований: 4 грудня 2006 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
А ЧЁ НЕМА такого ответа?
ни, бо шо я вотом дурдоми забув!?
харошому там точьно ненаучать! а то шо там кажуть якобы мальчики мужчинамы стають мо який дибил и стае! а я и без армии мужчина!
мудрец
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Casey, то тоби так смишно шо человек в армии отслужив?Так шо смишного,я не понимаю,desperado, каже шо там харашо,значить не все так страшно як розказують...
Frankinshtain, то наверно кому як повезе,хто стриляе,а хто и картошку розгружае...
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Пожар на складах боеприпасов возле города Лозовая на Украине мог произойти в результате поджога с целью скрыть недостачу снарядов. Об этом сообщает NEWSru.ua с ссылкой на мнение подполковника Геннадия Лободы, долгое время служившего в ракетных войсках стратегического назначения.
Он также отверг версию, по которой возгорание на складах произошло из-за жары-"Не дураки же строили все эти базы. Там высочайший уровень противопожарной безопасности, круглосуточно велось видеонаблюдение..."
По мнению Петра Симоненко, пожаром на военных складах в Харьковской области «режим Ющенко заметает следы своей незаконной деятельности, как это делалось и раньше на военных складах в Новобогдановке и Александровке», когда готовились масштабные проверки по фактам незаконной торговли оружием, в том числе и в ту же Грузию. «Не зря Президент взял ход ликвидации последствий пожара под свой контроль - так проще и удобнее спрятать действительные обстоятельства этого пожара и доказательства преступных злоупотреблений в сфере торговли оружием», - добавил Петр Симоненко.
А нам остается только догадываться и слушать СМИ, какую лапшу нам в очередной раз повесят на уши
foksy
Старожил
Номер: 145
З: Украина, PRK-city
Зареєстрований: 7 липня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди: