так, звичайно, бо вважаю, що армія формує справжнього чоловіка
2.
так, бо не було іншого виходу
3.
ні, я відкосив
4.
ні, я учився в вузі , де була військова кафедра
5.
ні, через мої релігійні чи інші переконання
6.
ні, бо жінок в нашій країні не призивають :)
7.
своя відповідь
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 23 березня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6087 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Ну що, шановні наші чоловіки і хлопці. Зізнавайтеся, чи служили ви в армії? Розкажіть, що там цікавого відбувається. Може, хтось наведе приклади "дідівщини". Було б цікаво послухати. Взагалі, що зараз представляє собою українська армія?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Я служыл в Полтавском Военном Институте Связи (ПВИС) срочну службу у
в 2002г. и НЕ ЖАЛЕЮ видил все в том числе и ДИДОВЩИНУ канешно уже не ту дидовщину какую видили нашы отцы но всеравно и я могу сказать, почему есть ребята какие боятся армию- как огня. В том, что они не хотят не комфортной жызни, в том, что они не хотят, чтобы их воспитывали, в том, что в них слишком много самолюбия и эгоизма. И соответственно, когда такой вот человек попадает в армию, и отказывается следовать принятым порядкам, естественно, его жестко воспитывают. Потому что это не папа с мамой, которым можно сесть на шею в армии на первом мести дисциплина,учат терпеть лишения, есть то, что дают, учат не бояться даже самой грязной работы.
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Пожар на складах боеприпасов возле города Лозовая на Украине мог произойти в результате поджога с целью скрыть недостачу снарядов.
... «режим Ющенко заметает следы своей незаконной деятельности, как это делалось и раньше на военных складах в Новобогдановке и Александровке», когда готовились масштабные проверки по фактам незаконной торговли оружием, в том числе и в ту же Грузию. «Не зря Президент взял ход ликвидации последствий пожара под свой контроль - так проще и удобнее спрятать действительные обстоятельства этого пожара и доказательства преступных злоупотреблений в сфере торговли оружием», - добавил Петр Симоненко.
ТАК ОН ВОНО ШО... Куму продавав!!! Ну кому-кому, я КУМУ рiдному мог i подарить.
Я ж казав, шо хохли ...
Горе да й годi.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
LIZARD, а чого ж ти не процитировав, шо цей увесь бред
Цитата:По мнению Петра Симоненко
-----
Добавлено 3 сентября 2008 г., 21:07:30:
LIZARD, КГБшникам, зекам и комунистам ти віриш як рідним
Так подожди ... Як воно брехня, так хай ющ подае в суд на Сiмоненка. Чого мовчить?
А мовчить, того, шо як начнуть по суду розбiраться шо к чему, так 100% випливе ПРАВДА. Отого ющ язика заткнув у ... i мовчить.
А таки повiдомлення вже чуть не токо от Сiмоненка. Дима без огня не бувае.
Вивод: ТОРГУВАВ. Куму рiдному продавав. Пiдривав тим самим ОБОРОНУ УКРАИНЫ.
Так шо не москалi винувати, а помаранчови.
ЮЩА ОТДАТЬ В ТРЕБУНАЛ У ГААГУ!!! Судить його!!! У ЗЕКИ ЙОГО!!!
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Цитата OLEX:LIZARD, а чого ж ти не процитировав, шо цей увесь бред
Цитата:По мнению Петра Симоненко
-----
Добавлено 3 сентября 2008 г., 21:07:30:
LIZARD, КГБшникам, зекам и комунистам ти віриш як рідним
Так подожди ... Як воно брехня, так хай ющ подае в суд на Сiмоненка. Чого мовчить?
А мовчить, того, шо як начнуть по суду розбiраться шо к чему, так 100% випливе ПРАВДА. Отого ющ язика заткнув у ... i мовчить.
А таки повiдомлення вже чуть не токо от Сiмоненка. Дима без огня не бувае.
Вивод: ТОРГУВАВ. Куму рiдному продавав. Пiдривав тим самим ОБОРОНУ УКРАИНЫ.
Так шо не москалi винувати, а помаранчови.
ЮЩА ОТДАТЬ В ТРЕБУНАЛ У ГААГУ!!! Судить його!!! У ЗЕКИ ЙОГО!!!
Да торгуют этим оружием из под полы и у нас и в россии, только не надо говорить что в россии такого нет, а у нас просто попалились и если на каждую реплику в суд у нас будут подавать, то это будет как в фильме "Трасса 60"
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
ho4u_pizzu, ты не путай... Есть продажа ПО КОНТРАКТУ, где всё прозрачно, чисто и без грязи, а есть передача оружия та боеприпасов из-под полы (как ты правильно заметил) куму, шо б той довбав МИРНЕ население.
Разницу чуеш?
От побачиш... зараз найдуть крайнего, пару-тройку генералов снимуть (отправлять послами в Грузiю, подальше от назойлевих СМИ) и всё ... тишина. Скажуть шо от жары загорiлося.
армія потрібна була раніше,при другіх головах держави,а зараз шо?,ну об*являть нам войну,а воювать хто буде?,а чим??? все продано. Нащо зараз держать армію? тільки щоб гроші відмивати через це??
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
армія потрібна була раніше,при другіх головах держави,а зараз шо?,ну об*являть нам войну,а воювать хто буде?,а чим???
vavanspriluk, я как служил в армии то впервые в своей жизни, увидел целый, огромный склад орудий труда (лопаты, грабли, ломи и тд и тп), и спросил у прапора, ответственного за все это армейское имущество, знаешь что мне он ответил: это вдруг война сынок будет, так вот ему орудием труда будим защищатся.
Brushta
Форумчянин
Номер: 1434
З: Україна,
Зареєстрований: 7 квітня 2010 р.
Попереджень: 0
В давні часи я говорив у військоматі - що без них виберу в якому форматі буду захищати УКРАЇНУ. З тих часів нічого не змінилось, - головне нищити ворога України. Скоро настануть часи Великого Герцю і ми всі ділом докажемо любов до Неньки. А зараз потрібно стулити писки і готовитись.