Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 7 квітня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6072 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Цікаво, який тип студентів домінує серед форумчан.
Нижче навожу пояснення поданих в переліку до запитання типів студента:
1 Відмінник - "зубрило" - той, хто постійно відвідує заняття і через наполегливу працю (не завжди раціонально організовану) добиваються гарних результатів. Вони дуже дисципліновані, а тому з них часто обирають старост.
2 Відмінник - "розумний" - той, хто володіє високим інтелектом, великою шкільною базою і своїми запитаннями можуть поставити деяких викладачів у складне становище. Дехто з них вважає: "Навіщо відвідувати кожне заняття, адже ми й так розумні". Взагалі навчаються за принципом "усього потроху".
3 Студент - "трудівник" - той, хто постійно навчається, але х погляду на його розумові здібності його успіху у навчанні не позаздриш.
4 "Випадковий" - це контингент різноманітний: дівчата,які бажають стати дипломованими дружинами; юнаки, що "косять від армії; хулігани, яких батьки "всунули" до університету, аби вони хоча чимось займались. Вони після закінчення ВНЗ переважно працють не за спеціальністю і т.п.
5 Студент - "трутень" - той, хто живе за рахунок інших, використовує чужі знання, матеріал (конспекти, контрольні роботи тощо) як власний; нікому не допомагає, але сам постійно потребує допомоги; здебільшого невдячно "використовує" інших.
В цій темі пропоную визначити саме свій тип, обгрунтувавши свій вібір (описати ознаки, та навести факти) і яким Ви представляєте ідеального студента?
А також, якщо хтось має цікаву історію зі свого студенстького життя або життя своїх друзів, поділіться з нами.
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
а я в младших классах училась плохо, а потом в старших почти все 5-ки были, ну а в пед 4 и 5. ну а заочное- это вообще гульня , деньги всё делають, хоть это и не правильно
Красиво жить не запретишь!!!
dascha
Загадка форума
Номер: 403
Зареєстрований: 14 лютого 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
В училищи училась, знала где можна прогулять пары, а где нет! При этом получила крассный диплом, хоть никогда не получала повышеной стипендии. В универе тоже самое, училась не напрягаясь. Даже старостой избирали. Впрочем, какая староста, такая и группа. Роз...дяи
Я - человек творческий! Хочу - творю! Хочу - вытворяю!