Проведіть будь ласка невеличкий інструктаж стосовно фотоапаратів та як їх вибирати: на що треба звертати увагу, а що є лише комерційною заманухою? Ось я хочу придбати фотік Olympus FE-340, за характеристиками ніби норм, я його б зараз узяв би, а на справді що він собою представляє?
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Quaker, дак бери, що тут думать? І зум там нічого так -5-кратний і 8 мегапікселів. І ціна підходяща.. Тільки чомусь на слуху Кенони та Соньки, а не ОЛімпуси.. Може, підшукай рівнозначний тільки вище вказаних брендів?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Ну зум в апараті до тищі гривень нормальний не буде. А мегапікселі чого за ними гнатися? Більше 3-5-ти мегапікселів нашо воно треба?
Нормальна мильниця за такі гроші
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Ну зум в апараті до тищі гривень нормальний не буде. А мегапікселі чого за ними гнатися? Більше 3-5-ти мегапікселів нашо воно треба?
Нормальна мильниця за такі гроші
Полностью согласен! но я бы тоже выбрал чет из кэнона, но не сони это точно! ща у них такой ширпотреб пошел!..... а вообще за такие деньги действительно неплохой апарат!
----- Добавлено 21 октября 2008 г., 15:44:19:
Цитата Quaker:
Проведіть будь ласка невеличкий інструктаж стосовно фотоапаратів та як їх вибирати: на що треба звертати увагу, а що є лише комерційною заманухою? Ось я хочу придбати фотік Olympus FE-340, за характеристиками ніби норм, я його б зараз узяв би, а на справді що він собою представляє?