Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 27 квітня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6052 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Відать, вони приготували, щоб людям наливать типа по 100 грам, та мені помилково віддали
А там типа не видно, що пляшка вже відкривалась?
Чи запечатана пробка була з завода?
Бо якось був подібний прикол також.
- Взяв пакет сметани, а там виявилася..... сироватка. Гарна доречі така сироватка, але ж вийшла ця дешева вода за ціною сметани.
В баночку півлітрову перелив і обурений що знову попав під лоховський розвод, назад в магазин, тільки поріг переступив, менеджер за руку і повів до полиць.
- Вибирай пакет сметани тільки не гримай і вибач, нам з завода такє привезли а ми ж не знали що там. Ти вже шостий чи десятий хто назад прийшов лаятись. Нам потрібна тільки упаковка з під тієї сметани-сироватки.
В результаті вийшло що додому повернувся з півлітрами гарної сироватки і з пакетом сметани.
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
А там типа не видно, що пляшка вже відкривалась?
Чи запечатана пробка була з завода?
я що придивлялася, яка вона? запечатана плотно чи не... Є пробка, та й усе... Якби ж одразу подивилася чи попробувала, а так аж у поїзді, та ще й спросонння
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Grey
Форумчянин
Номер: 517
З: Франция, Ницца
Зареєстрований: 21 червня 2008 р.
Нагороди:
Подорожі це класно. я завжди хотіла поджорожувати і навіть не закордом. В Україні стільки чудових місць які варто відвідати. Та що там казати в Україні, в Чернігівській обл. скільки всього класного. А я там навіть не була . Як і всі я була в Качаночці і в Сокиринцях і все.
Кожне літо збираюсь кудись поїхати і все ніяк, то часу нема, то грошей але частіше всього компанії
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Кожне літо збираюсь кудись поїхати і все ніяк, то часу нема, то грошей але частіше всього компанії
то все отмазки
було б бажання - гроші можна заробити, час знайти, а компанія сама в дорозі складеться! Всемною сказане -перевірено на власному досвіді!
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
viki-viki
Новачок
Номер: 1711
Зареєстрований: 13 листопада 2010 р.
Попереджень: 1
Helen, Легко казати за гроші тим, у кого вони є. А таким як я, хто за ставку пахають з 9 до 17 майже щодня. А ще й кредит віддавати треба (Я навчалась на платній магістратурі, взяла кредит)
Маю надію на це літо трішки зкопити грошей
Мрію побувати у Львові і в музеї Трипільської культури.
----- Добавлено 8 января 2011 г., 20:10:26:
Може ще хтось виявить бажаняя????????????
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди: