Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 27 квітня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6052 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
хто шо може розповісти про Батурин і нелегкий шлях до нього громадським транспортом?
я можу, але лінь розповідати
Одним словом, ми (я, Крок, Франкі, і ще купа народу) нацйняли міні-бус (тоді нам це коштувало близкь 200 грн за бус) і поїхали. Відвідали Палац і Фортецю. Біля палаца красиво, варт побувати, всередині мене не дуже вразило, бо всі ті палаци однакові - вишукані меблі, картини, люстри, посуд. А от фортеця красива. Мені сподобалася.
Так що вперед А особливо треба їхати на їх козацтке свято. Тоді дійсно прикольно
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
rediskaНехороший человек
Номер: 1507
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 29 травня 2010 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
rediska, просто щоб розказувати, треба відповідний настрій і час.. плюс свіжі враження а ми давно були ггг
а щодо транспорта - хз.. мо якийсь автобус і ходить але міні-бусом зручніше і швидше
А я б не їхав, Батуринські палаци - велика Качанівка, а фортеця повний новодєл. Гражданін з руським фамилієм Мєньшиков наказав фортецю зруйнувати. Зараз її відбудували, але дуже помітно, що вона сучасна, дошками, цвяхами, нема відчуття історії і таємниці. Гармати, виробництва харківського ливарного заводу зроблені похабненько. Все якесь штучне. Навіть памятник Розумовському з непропорційно короткими ногами викликає дивне відчуття. Звичайно, за багатої уяви може там і цікаво, але по мені наш чернігівський вал цікавіший. Приємно вразив випадково почутий коментар якогось російського відвідувача:"Молодці українці, так гарно все побудували", йому сподобалось, може тому, що він на той час ще не доїхав до К.Подільського.
А з іншого боку , щоб предметно обговорювати - треба бачити. Все по Жванецькому - "Давайтє споріть о вкусє ананаса с тємі кто іх єл".
rediskaНехороший человек
Номер: 1507
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 29 травня 2010 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
.... таки приїхали....
А шо там на валу... сто років збиралась і шо ... попала посеред зими, правда фіалки на клумбах цвіли... і шо? стоять собі пушки, Тарас сидить... не вразало. Не вразило зовсім!
Чим більше я пізнаю людей, тим більше мені подобаються собаки...
Дак, а в Батурині і цього ж нема, навіть Тарас з нудьги встав і пішов, і його нема. На валу ж ж ж: історичний музей - є, найстаріша церква в Україні - є, гармати справжні, лафети некомплектні до цих гармат, але справжні, сам вал дуже навіть натуральний, вигляд з валу - захоплюючий. Звичайно краще там бувати влітку, в помірну спеку, і прогулюватись парком витираючи розтавше щиколадне морозиво з нової кохти. Я теж там бував і восени, хутенько пробігся по сквозняках і дощу і мерщій сховавсь у будку грітись. Нє чернігівський вал кращий від батуринського рову.
Я подорожую різним тарнспортом, своєї машини нема, головне це завчасно попіклуватись про житло, добре, що зараз інтернет робить це легким і доступним https://cheaphotels.lviv.ua/