Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 27 квітня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6052 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
пропоную не відкладати в довгу скриню і навесні поїхати в Кам‘янець а покищо може хтось знає прикольне місце і недалеко щоб і щоб взимку можна поїхати. Я б поїхала в якийсь музей
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам України утриматися найближчим часом від поїздок на острів Занзібар.
Про це УНІАН повідомили у Департаменті інформаційної політики Міністерства закордонних справ України.
За інформацією Посольства України в Кенії, 4-5 червня ц.р. на острові Занзібар сталися заворушення, спровоковані місцевими мусульманами-екстремістами. В результаті заворушень було спалено шість церков, а також скоєно напад на жителів з материкової частини Танзанії.
в наступну суботу на каналі 1+1 в 11.00 в програмі "Мир наизнанку" Дмитро Комаров розкаже, що воно таке- ЗАНЗІБАР.
Цитата:
На архипелаге Занзибар, который в путеводителях называют раем, "Мир наизнанку" нашел нетуристические острова. В этих краях простые островитяне добираются на работу на дырявых морских маршрутках, не замечая окружающую их экзотику. Вы узнаете, как готовится к Великому Посту и празднует Пасху одна из древнейших христианских стран планеты - Эфиопия. И почему именно в эти дни эфиопы массово поедают сырое мясо. А еще здесь Комарова научили собирать любимый наркотик сомалийцев и выращивать лучший на планете кофе, кормить гиен из рук и работать на банановых плантациях. Здесь женщины ходят с тарелками в губах, а мужчины – с автоматами Калашникова в руках. Команда "1+1" стала первой, кто, не смотря на строжайшие запреты гидов, несколько дней провела с этим племенем.
Чим більше я пізнаю людей, тим більше мені подобаються собаки...