я не буду заходити на форум поки не повернется Helen
6.
байдуже
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 6 травня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6176 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
у кого яка дума про хеленку це ми виясним в опитуваннi але всiм зразу помiтно коли ii нема на форумi ...от и зараз поiхала кататися по чужбинах i покiнула нас i форум
Squirrel
Білка-трудоголік
Номер: 932
З: Україна,
Зареєстрований: 15 квітня 2009 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
ВЕрніть мені Лєєєєєнку! З нею весело і поговорить по дєлу можна!! Бо вона така унікальна особистіть, яка може бути безшабашною і справляти враження, що їй десь рочків 13-14, і в той же час - вона серйозна, розумна, дотепна і дуже цікава!!!
ЛєєєєєєєєнАааааааааааааа! Додому
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Squirrel, подожди...
Я ось пiдговорю поросятенка... хай у нейi пашпорт забере, коньяком напойiть, зав‘яже очи, накине мiшковину на голову та кудись в район Марселя вiдвизе.
Хай трошки побiчуе в порту.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
LIZARD, оце ви придумали!! А поросятенко , він такий, наверно, за ним діло не стане!! Другій вопрос - може Лєнці це навіть сподобається!! Екстрім всьо-такі!!!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Squirrel, подожди...
Я ось пiдговорю поросятенка... хай у нейi пашпорт забере, коньяком напойiть, зав‘яже очи, накине мiшковину на голову та кудись в район Марселя вiдвизе.
Хай трошки побiчуе в порту.
LIZARD, не думай даже!!! Я подарок од нього жду, дак Лена ще з голодухі випье, як побічуе
PRAPOR
Шпунтік форума
Номер: 594
Зареєстрований: 5 вересня 2008 р.
Нагороди:
ВЕрніть мені Лєєєєєнку! З нею весело і поговорить по дєлу можна!! Бо вона така унікальна особистіть, яка може бути безшабашною і справляти враження, що їй десь рочків 13-14, і в той же час - вона серйозна, розумна, дотепна і дуже цікава!!!
ЛєєєєєєєєнАааааааааааааа! Додому
Підтримую на всі 100%, Л-є-є-є-є-є-н-а, ти н а й к р а щ а!
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
PRAPOR, дякую за підтримку!! Ми часто стримуємось, коли можна було б сказати людині щось хороше!! А треба говорить завжди, бо поганого і так навколо дуже багато! Так шо - Лєнка найкраща, і ми теж нічого так!!
А головне, давайте їй це скажемо, коли вона повернеться, а то получиться, як ото кажуть гєніев признають тільки після смерті, а Лєнку тільки коли поїде от нас далеко!!
----- Добавлено 24 апреля 2009 г., 11:24:03:
Цитата:
Цитата Squirrel:поросятенко , він такий
откуда така подробна информация?