Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 12 травня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6037 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
На праздновании очередной годовщины великой Победы над фашистской Германией наш Президент поздравил ветеранов ОУН-УПА на ряду с ветеранами красной армии.Был ли он прав, ведь ветераны Красной армии не скрывали своего возмущения на этот счет....вобщем давайте вскажемся
(только большая просьба не переходить на персоналии(Ющенко и иже с ними), а говорить по делу
КВН-РАСКВН
FLY
Форумчянин
Номер: 131
З: , Прилуки
Зареєстрований: 23 червня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Конечно они герои! Более того, Путин глядя на нашего голодоморца тоже захочет сделать ветеранов Чечни национальными героями! Ветеранов с другой стороны баррикад. А чо, нормальные ребята, боролись за независимость своей родины. Волгодонск, Москва, Беслан, Грозный. И деньги на это из-за границы, и тренировочные лагеря там же. Всё как у бендеровцев. Один к одному. Там Мюнхенский провод, здесь Исламский джихад. Читайте историю, там же всё написано!
Слава героям!!!
Не говорите мне что делать, и я не скажу вам куда идти...
Якщо ти, СТАС, вважаєш "СВОЄЮ" державою СРСР - то ти навіть маєш право на "свою" правду. Для тебе вояки УПА - дійсно вороги, бо боролися проти "твоєї" держави. Держави, яка мала сама розпочати другу світову війну, але не встигла, бо німці виявилися спритнішими. Держави, яка знищувала свій нарід, щоб інші боялися. Держави, яка не мала національностей та історії - тільки радянське мало право на життя. Держави, яка знищила МОЮ державу на початку 20 століття. Держави, яка обезголовила МОЮ націю в двадцятих роках. Держави, яка СВІДОМО ВБИЛА найстрашнішим способом - ГОЛОДОМ - як мінімум 4 мільони моїх співвітчизників.
Я говорив із місцевими дідусями і бабусями - вони пам‘ятають краще, ніж ти, як на узбіччах доріг лежали мертві і помираючі селяни. Як ранок в Прилуках і Ніжині починався з того, що по місту о 7 годині йшла підвода і збирала трупи....
Це було ВЖЕ ТУТ, на ЦІЙ ЗЕМЛІ.
А щодо "бандерівців" - іще раз задам запитання - про пісні. Якщо ти мені знайдеш ХОЧ ОДНУ військову РАДЯНСЬКУ пісню УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ 30-40-их років - я тобі пиво поставлю. А пісень про "партизан УПА"- хоч греблю гати... Я, людина, що народилась і виросла в Центральній Україні - знаю з десяток. Моя дружина - вже під півсотні....
А щодо "злочинів і звірств" - УПА була армією на ВІЙНІ. Це не був клуб книголюбів чи філателістів. І своїх ворогів вони вбивали. Бо вороги те саме робили із ними.
Тому моралізаторство про "звірства" - для бабульок на параді першого травня....
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: McLay (15 червня 2008 р., 16:49:55)
ШАБЛЯ - це такий кривий меч, назва якого походить від старокозацького "а ну тихіше, панове"
vbrjkf
Форумчянин
Номер: 103
З: , Прилуки
Зареєстрований: 12 травня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Воїни УПА - єдині з тих, що воювали у другій світовій, боролися за незалежну Україну. І народ їх підтримував, без підтримки населення неможливо вести 15 років партизанську боротьбу з НКВС!!!!
СЛАВА УКРАЇНІ!!! СЛАВА ГЕРОЯМ!!!
McLay
Постоялець
Номер: 499
З: Ukraina, Pryluky
Зареєстрований: 8 червня 2008 р.
Попереджень: 0
Якщо ти мені знайдеш ХОЧ ОДНУ військову РАДЯНСЬКУ пісню УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ 30-40-их років - я тобі пиво поставлю. А пісень про "партизан УПА"- хоч греблю гати...
Так в совєцькой армії ж був офіциальний руський язик, з якого дива б пісні були на українській?
А ще б смішніше було аби про бандерівців пісні були б на російській
Так шо ти шось не то написав
----
Якшо ти мені знайдеш ХОЧ ОДНУ військову РАДЯНСЬКУ пісню узбецькою, або чукотською мовою, з мене теж пиво
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: OLEX (1 липня 2008 р., 13:54:33)