Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 16 травня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6033 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
crok, ти прав на 100% !!!
Остаеться подождать и подивиться, шо буде як газ расейський пiде у европу по дну балтийського моря. Тодi вже украина, да и прибалтика тоже, успокояться... не буде казочки про крадений газ. Тодi буде все по-чесному... нада украине 100 кубов газу, бабло давай, открутили вентель, подивидись на лiчильник, зайшло 100 кубов - ДАСВИДАНИЕ ТАВАРИЩИ. Купляйте по-дешевле в продвинутой европе. Там все дадуть нашару. Тодi i нерви малограмотного расейського народу успокояться. Всем буде харашо.
А про ВТО... думаю, шо як треба расеи вступить, так вступить. Шо та грузия? К большому сожалению багато, можна сказать 80% всiх бивших республик , дуже плотненько прив‘язани до расеи. Ну шо робить? Так воно получилось... тому газу, тому электричества, та багато чого.
ОЙ!!! ВСПОМНИВ !!! А ото був скандал, може помниш... сракашвили гавкав, шо расея зробила диверсию, взорвала СПЕЦИАЛЬНО пару-тройку электрических опор, не стала электричества на пiв грузii... Помниш? А знаеш за скоко той струм погана расея класной грузии продае? Ну да ладно... А притензии грузии до абжазии... а осетии... Да мало шо грузии ще нада буде. Думаю, шо договоряться якось про ВТО.
Про шахмати менi понравилось... Правельно пишеш. Жалько токо, шо в шахматах нема фигури трошки по штату нижче пешки. ОТДЕЛЬНИ республики бывшего СССР як раз би подошли для такой роли... Хто как хочет, так и имеет. Шо скажуть, те и роблять.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
crok, так там токо и остались (як шо я не помиляюсь) пиндоси та сракашвили. Мутять шото... думають.
хотя шо б думать, нада в головi мозги мать. А у сракашвили якраз.... мозгов тьма. Пиндоський подпевало. За нього все думають, кажуть шо да як. А ваще класно устройiвся, товарищььь. Роби тупо те, шо скажуть в райвиконкомi. Цiкаво.... оправлять естественные надобности бiга з дозволу, чи якось тайком, шо б начальство не знало?
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
laton
Форумчянин
Номер: 16
З: USA, Philadelphia
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 1
Ну во первых, не общество, а течение, во вторых не не Шабад, а Хабад. А то , что политика и религия идут в рассее рука об руку только слепой невидит, или кому образования нехватает. Открою страшную тайну, если скажу, словами одного рассейкаго певца "одни слова для кухонь, другие для улиц"..Политика двойных стандартов ненова. Read between the line if you can.
Хотя зачем напрягаться, куда проще копировать чужие заметки, да лепить их как свои мысли.
Научить делать copy & paste, можно и обезьяну в цирке.
P.S.
Цитата LIZARD:
Чи (как вариант) до равина збiгай
Не говори, что мне делать и я нескажу куда тебе идти.
Show must go on...
БУ-ГО-ГА-ГА-ГА !!!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: laton (19 травня 2008 р., 22:02:14)