Предлагаю излагать разные вопросы, на которые вам до сих пор никто не смог ответить и быть может найдется такой умник, который это сделает.
У меня вопрос номер раз. Быть может кто то знаком с творчеством Джексона? меня всегда вводило в заблуждение исполнение одного трюка у него в клипах и на концернах. Без поддержки он нагибался и так же поднимался на прямых ногах под углом, где то 45 градусов, что вполне нереально сделать без чего-либо
cwDima
ENCOUNTER - организатор
Номер: 68
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 24 березня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
а ну мо хто відповість. Є у мене кувшин з фільтром для води. На кришці є вмонтований датчик, який має показувати, коли вийде термін дії фільтра, ну тобто через 300 літрів (до речі, там виставляється, скільки народу пьє таку воду)
Питання: як цей датчик може показувати, якщо він ніяким чином не стикається з водою?
Цікаве питання.....токо шось воно не зовсім з того,на яке не найти ответ. Я думаю в фильтра пригодность при каждедневном іспользуваніє 2 місяця наприклад і приблизно це 300 літрів води пройде церез нього.....і розрахунок цей на одну людину-користувача.І отой датчик він не показує шось умне і не рахує літрів а просто напоминає про заміну фільтра.Через 2 місяця якщо 1 користувач,через 1 місяць якшо 3 користувача.
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
думаю в фильтра пригодность при каждедневном іспользуваніє 2 місяця наприклад і приблизно це 300 літрів води пройде церез нього.....і розрахунок цей на одну людину-користувача.І отой датчик він не показує шось умне і не рахує літрів а просто напоминає про заміну фільтра.Через 2 місяця якщо 1 користувач,через 1 місяць якшо 3 користувача.
ну хорошо, але як воно розпізнає, скільки води витекло? датчик же ніяк води не торкається?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
ну хорошо, але як воно розпізнає, скільки води витекло? датчик же ніяк води не торкається?
так я ж тобі кажу датчик то не для показання літражу,а він показуе коли мінять нада філтр...напоминає просто.На упаковкі ж написано шо нада мінять через 2 місяця незважаючи на кількість отфільтрованої води.От грубо кажучи 300 (але не більше 2 місяців користування,хоть і 100 літрів ти токо пропустила через фільтр), літрів це 2 місяці його функціонування,чим більше користувачів тім менше строк функціонування,того ти і виставляєш кількість користувачів.Так шо то не датчик а напомінатель шоб тобі не ламать голову коли ти фільтр мінять должна.
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Emigrant, просто коли я к упувала, дак мені пояснили, що воно розраховано на певну кількість літрів води. Тому я і задалася питанням, як воно тую воду бачить.. Хоча якщо воно просто по часу, тоді все зрозуміло.
Emigrant, Бодя, дякую
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
та нема за шо...то просто моя думка. А на щет літражу...так нада шоб якось контроль був...а його нема,знач дорочне визначення, що 2 місяця користування але не більше 300 літрів.
Tyt24vcytki
Ночной дозор
Номер: 680
Зареєстрований: 21 листопада 2008 р.
Нагороди:
Helen, название своего кувшина можешь указать, скорее всего у тебя вариант календаря с указанием количества расходуемой в день воды на количество членов семьи. Тупо, по выставленному производителем расчету, пользуются - не пользуются, интенсивно - не активно, все равно учитывается время использования ("жизни".
Хотя развернутая информация может будет познавательна для всех:
- Есть два вида индикаторов ресурса картриджей, просто механический календарь, который измеряет время и посложнее - электронные, цифровые, котрые измеряют не только время, но и ведут учет количества отфильтрованной воды в литрах а в некоторых индикатор можно даже настроить на качественные показатели воды.
Еще есть, которые свой ресурс "видят" более точно - в зависимости от количества пропущенной через фильтр воды и соответственно своей загрязненности, "измеряют" электропроводность, т.е. электрическое сопротивление.
Парочку для примера: Кувшин BioRay Albatross Indicator Крышка фильтр-кувшина для очистки холодной водопроводной воды оснащена календарем-индикатором для напоминания о замене картриджа. С его помощью легко отслеживать время замены картриджа, для этого необходимо установить дату начала использования картриджа.
Кувшин BioRay Albatross Sensor Крышка фильтр-кувшина оснащена уникальным цифровым индикатором ресурса картриджа. Цифровой индикатор подсчитывает количество литров воды, пропущенных через фильтр и количество дней, оставшихся до замены картриджа, не надо следить за сроком замены картриджа, цифровой индикатор вовремя напомнит, когда картридж необходимо заменить.
Brushta
Форумчянин
Номер: 1434
З: Україна,
Зареєстрований: 7 квітня 2010 р.
Пост №80 | Доданий: 19 листопада 2010 р., 23:27:08
ми можемо про все тільки здогадуватись
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: OLEX (20 листопада 2010 р., 00:12:17)