crok, да так все й було. Оце ти про солiдол сказав, так я вспомнив. Точно. Коло той труби стiна пошарпана така була, шо ... все в чорних слiдах от ботинок.
Васю Жежа помню. Часто до нас на пляж приходив. Здоровий як слон. Все казав... Спортом займайтесь!!!
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
crok
Старожил
Номер: 7
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
От колись крутимо скотєку... Куріла кудито пошов до діректора за гоноравт базарить... сидимо, крутимо, я і Юра Бульбулятор.
А якраз була популярна група Браво з Валєрієм Сюткіним і я заряжаю пєсню «Конєчно, Вася...». Ну.. токо поставив, Бульбулятор каже - піду сходю сольюсь із природой! Ну, йди, канєшно! Тільки він пішов - поднімаєцця на сцену до мене Вася Жеж - здаравєнний як слон, шрамище величезний через усю щоку й півшиї, пьяний до розхитування... і до мене - а ти танцювать під тую пєсню станеш? Дак як два пальца обасфальт, кажу. Дак іди танцюй! Я йому - дак я ді-джей, мені треба заряжать слєдующу пєсню і шоб сюда ніхто не уліз... Каже - йди, танцюй, а я подивлюсь на тебе й заодно шоб ніхто на сцену не зашов, поки ти танцюєш! Да без праблєм! а я свого часу дуже добре танцював під рок-н-ролл, та й взагалі добре танцював... Ну, пішов я... вийожуюсь на увсі заставкі - а шо? пєсня прикольна, танцювать умію, время єсть, та й протів Жежа - не попреш!
Дивлюсь - йде Бульбулятор, на сцену піднімаєцця, а тут - [censored]! стоять! Бульбулятор - я, каже, ді-джей. А Вася йому - нє, каже, ді-джей он народ заводить, так шо погодь!
І пока пєсня не скінчилась - ніхто до сцени не підходив! Ну, кончилась пєсня, Вася мені - кльово танцуєш! маладєц, каже, нате вам на піво, пацани. І дає нам десятку на всіх, махнув рукою і потинявся на виход.
Підходить Куріла, питає - а шо вам Вася Жеж розказував?
І ось аж тут мене пробило - так це ж сам Вася Жеж (я його до того не знав, чув про нього, шо, тіпа, крутий бандюк, но лічно не стикався)! І он чого йому тая пєсня понравилась - там же про Васю, ну кто єго нє знаєт! Є-є...
That‘s all, folks...
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: OLEX (23 січня 2009 р., 17:44:21)
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Что мы помним о прошлом? До 1968 года на танцплощадках ГДК играл только духовой оркестр. Но вот летом приехал в г.Прилуки Кизим Анатолий, до этого он учился в Черкасском музыкальном училище. А еще с ним приехал Кирячек с Броварок, тоже мызыкант. А еще Вовка Саенко (баянист). И вот они пригласили к себе в группу Кутявина Виктора (прозвище КУТЯ - очень сильный барабанщик, Миная старший брат (д.Саша, тот, у кого мы были летом в бане на встрече форумчан и готовили плов), и целое лето на танцплощадке ГДК был полный аншлаг, ведь впервые играли только на гитарах, а не духовой оркестр. А вот когда после каникул Саенко и Киричек уехали учиться дальше, Кизим и пригласил и меня, и Сашу Иващенко, и Сашу Пирковского (ПИРА), и вот с 1969 года мы и стали играть на гитарах на танцах. Потом мы играли с Володей Осиповым (КАРАБАС), с Белобловским Сергеем (БЕЛИК), с Валерой Проценко, с Анатолием Бирюзовым (сейчас директор музшколы), Сашей Помазом, да и с многими-многими другими. Всех не вспомнишь. Золотое время было. Экзаров Онык Григорьевич даже закрывал двери, потому что уже на зимней танцплощадке было около 1100 чел, а желающих попасть на танцы было еще очень много. А какие страсти были? Кто помнит, пусть скажет. Но это были 80, а не 90 годы. И не то, что мы с тобой не постарели, просто волосы немножко поседели!!! Или побелели! А так все нормально.
Genevieva
Новачок
Номер: 1016
Зареєстрований: 4 червня 2009 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
первий клип просто бомба)))))) Особенно про стаканчики из автоматов улыбнуло
porosytenkokoly
Старожил
Номер: 15
З: село стрильныки, за мостом на право метрив 500
Зареєстрований: 4 грудня 2006 р.