Малиновые пиджаки,Мобилки размером с кирпич,культ Версаче,новые русские стрелки,пейджеры,первые поездки в стамбул...
список можно продолжить
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Пост №51 | Доданий: 25 листопада 2008 р., 19:06:11
А помните первые спортивные костюмы. Синие с красными и зёлёными вставками,ноосили под туфли,мокасины. Первые начали носить кидалы А ище мода была на белые носки с черными брюками и черными туфлями!!!
desperado
Равнение на средину!
Номер: 571
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 15 серпня 2008 р.
Попереджень: 0
Пост №52 | Доданий: 25 листопада 2008 р., 20:19:39
Да 90-е это классно есть что вспомнить,помню первые игровые приставки,шмотки,тачки,школьные годы.Помню вечера под гитару,мордобои в гдк.Ех да действительно было круто.
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Нагороди:
Пост №53 | Доданий: 30 листопада 2008 р., 21:08:50
desperado, мордобои в около10-летнем возрасте?)
desperado
Равнение на средину!
Номер: 571
Зареєстрований: 15 серпня 2008 р.
Пост №54 | Доданий: 30 листопада 2008 р., 21:50:06
sеrеnnisimа мне тогда было больше чем ты подумала.
crok
Старожил
Номер: 7
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Летняя дискотека в ГДК и в Строймаше, что там сейчас?
А я тую діскотеку крутив! Звалася «Кур’єр» тому, що основним серед нас трьох крутителів був товаріщч Куріла (ім’я і прізвище я знаю, це мій друг, але чи схотів би він тут мєлькать?)
Я пам’ятаю пусті полиці магазинів, «коопєратіви», бо насправді то були шарашкі, постійне пропадання на пляжах міста, вечорами - ГДК і кінотеатр, все! приходилось «доставать» бо нічого не було у магАзінах, фарцовщіки (зараз половина з форумчан і не знає хто то такий! ), перші валютні міняйли, стоси купонів, охрєнєнну, як по тім часам зарплату, бо робив у НГДУ по першій сітці врєдності!!!
Затим - страшенна операція, яку робила покійна вже сьогодні Тамара Григоровна, царство їй небесне...
Потім - робота у прилуцькому телебенні, газеті АІР, «Млин», до рівня якого сучасній Європі ще чхать та чхать...
-----
Повідомлення редагувалося 3 разів. Останнє редагування: crok (13 січня 2009 р., 11:40:36)
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
А я тую діскотеку крутив! Звалася «Кур’єр» тому, що основним серед нас трьох крутителів був товаріщч Куріла (ім’я і прізвище я знаю, це мій друг, але чи схотів би він тут мєлькать?)
А я не помню, шо б ти крутив у Строймашi музуку... Це ото ж там, на втором этаже дiло було? Частенько там були. А ще отдельни на шару умудрялись на другий этаж попадать.... Отам як з залу виходиш на балкон, так недалечко на уровне второго этажа стояла така макитра, цветник. Понмиш? Так народ залазив на оту вазу и перепригував на балкон. Бачив таке?
А ще любили ходить на дискотеку в ж/д клуб. Там даже не дискотека, а рокотека типа була. Серьёзну музыку крутили. И народ солидний збiрався.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди: