а я фантики от жвачек турбо собирала! с пацанами выбивали! у меня их миллионы были! а еще ловеизки! хоть теперь и знаешь, что правильно лав из, но те жвачки навсегда останутся ловеизками!!!
а еще у мня была игра ну погоди! там волк яйца ловил! она у меня и сейчас где-то валяется!
AlinKa
~Голубоглазка~
Номер: 455
З: Ukraine, Priluki
Зареєстрований: 13 квітня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
хоть зовсім мала була а помню шось..
у мене тоже була гра ну погоді..дала разок пограця родичу...і більше її не бачіла ..
помню шампунь Кря-кря ...його щас не продають уже по-моему...
Цитата ECSTASY:
с пацанами выбивали!
їх і щас вибивають..он літом двором пройдешся сидять на лавочка (або в пьд"езді на ступеньках)вибивають
відікі..касети... ..помню колись мала засунула касету не правільно вона застряла там не перекосяк і відак угрохала
а от так мені ще лічно 90-ті це літом кажді виходні на природу..на мою любііму дачу..або село...
на дачі вже не була років 5...в селі теж дето 4-5
Вселенная всегда помогает нам осуществить свои мечты,
какими дурацкими они ни были.
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Помню певіцу Татьяну Снежину,вона співала песню "позови меня с собой"..токо от жаль вона погібла..та песні крутили її і после цього!
Радугу помню..її по разноуму називають..вона класно по ступенькам спускалась..модна штучка для дітей була
ще помню конструктор такій..металіческій чі то залізний..для хлопчіків....мені він перешов у спадок від тата я мебель для кукол строїла
канфети на палочке в віде петушка чі ще чогось..
картонні лялькі...і бумажняна одежка для них...
Вселенная всегда помогает нам осуществить свои мечты,
какими дурацкими они ни были.
Tania
Авторитет
Номер: 71
Зареєстрований: 30 березня 2007 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
А ище я помню как боялись МИЛИЦИЮ особенно у нас в ПРИЛУКАХ групу бистрого реагирувания
Стас , ,тоби хто таке сказав в то время міліціонєри по отдельности не ходылы.. боялысь... , а як сыдила толпа молодежи в парке десятой дорогой обходылы, ....
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Casey (20 січня 2009 р., 17:35:41)
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
А автомати з газiровкой? I саме цiкаве, шо стакани стекляни стояли. Бувало алкаши тирили, но ... в основном все було ОК.
Зараз аби поставили тiавтомати, да стакани пооблизувать...
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
А автомати з газiровкой? I саме цiкаве, шо стакани стекляни стояли. Бувало алкаши тирили, но ... в основном все було ОК.
Зараз аби поставили тiавтомати, да стакани пооблизувать...
у Дніпропетровську досі такі автомати стоять! І функціонують.. тільки от щодо стаканчиків не знаю, які там. Чи зі своїм треба приходити...