от давайте кожен скаже, що він зробив для міста, щоб його полюбили і інші?
В рідких випадках - зовсім трошки, в переважній більшості - ні фіга!
А что тут сделать можно? Здесь ничего никому не нужно - людям даже мусор в урну, стоящую в десяти метрах, сложно выбросить, а сделать что-то и подавна... Это бесполезно и не только в Прилуках... По-моему это болячка нашего общества...
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Sid (18 червня 2008 р., 22:24:57)
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
так, это вроде не та тема, где мы говорим, что нам не нравится в городе!!! а насчет фонтана... вот заработаю свой первый миллион и построю! я безпокоюсь за свои родные прилуки! и это уже что-то!
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Я Прилуки! І намагаюся зробити їх кращими!Як саме?
Я вважаю, що культура міста починається з нас самих!На скільки виховані МИ, на стільки й рідні Прилуки будуть культурно розвиватися!
Так, я згодна, що в нашому місті багато гопніків та БИКІВ.....але ж є ще й МИ- виховані люди.....
Кожен повинен внести якусь частинку себе, своєї душі в розвиток нашого міста! Я, наприклад, як багато хто вже знає ходжу в ЦТДЮ в студію "Світ моди", де власними руками ми шиємо собі одяг. До нас в студію ходить багато дівчат, і, навіть хлопців........Саме в цій студії ми вивчаємо, що таке прекрасне, ми вивчаємо культуру, ми збагачуємо свій внутрішній світ!
Ми влаштовуємо покази, і цим самим показуємо людям, що Прилуки - не СЕЛО ЯКЕСЬ.......
Снежинки не умеют плакать.Они красивы и холодны. Люди верят в них или просто наслаждаются их причудливым танцем. Снежинки всегда долгожданны. Все их любят просто так.Они стремительны и легки.