если это не о мне, так зачем писать все в мой адрес? эта тема называется, я люблю прилуки за... а не что я сделал для своего города!!! а все последние сообщения только лишь об этом!!!!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
если это не о мне, так зачем писать все в мой адрес? эта тема называется, я люблю прилуки за... а не что я сделал для своего города!!! а все последние сообщения только лишь об этом!!!!
Давай в модератори! Флейф и флуд распознаеш моментально!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Нагороди:
я десь назвала твоє ім‘я?
Цитата OLEX:
а ще я травлю прилучан сигаретами
да, я працюю на підприємтсві, яке випускає тютюнові вироби, але ніхто нікого не примушує курити - кожна людина вибирає свій шлях сама. А підприємство сплачує немалі податки, кошти з яких частково ідуть на розвиток міста
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
OLEX
З Новим Роком!
Нагороди:
Helen, ага! почему же ты только меня цитируешь? тут все пишут, что любят свой город, но никто не пишет, что он для него сделал!!!
Дак ніхто ж і не пише. що турбується про нього.. ТИ написала, а я захотліа уточнить, на що відповіді до сих пір не отримала.. от і все.. тому тебе і цитую.. сказав би це хтось інший - цитувала б його
Цитата OLEX:
Цитата Helen:кожна людина вибирає свій шлях сама.
чи нести бомажку до урни, чи розгатити пусту пляшку посеред тротуару
абсолютно з тобою згодна.. і якщо ти ведеш до того, що людина має вибирати таке місце роботи, щоб не шкордити іншим - то тут є багато "але"
ОТ ти - працює на ТІМі -інтернет провайдері. Якщо побудувати логічну цепочку, то ваше підприємтсво теж наносить шкоду людям - інтернет -сидіння за компом - сколіози, порушення зору і т.д. Так що мабуть не варто тут наводити такі приклади
Цитата:
Давай в модератори! Флейф и флуд распознаеш моментально!
ага, коного другого -в модери.. а тема не можурозвиватися лише по одній ліній -воно ж все повязано -як то кажуть від любові до ненависті * в нашому випадку до Прилук) всього один крок.
І так само любов до Прилук повязана з бажанням перетворити наше місто ще в більш чисте, квітуче і сучасне! Тому наші з вами дискусії я не розглядаю як флейм чи флуд
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
OLEX
З Новим Роком!
Нагороди: