Так і село можна любить.....я й село своє люблю)))) Ковтунівка називається)))))
Снежинки не умеют плакать.Они красивы и холодны. Люди верят в них или просто наслаждаются их причудливым танцем. Снежинки всегда долгожданны. Все их любят просто так.Они стремительны и легки.
Sid
Форумчянин
Номер: 405
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 15 лютого 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Цитата:я безпокоюсь за свои родные прилуки! и это уже что-то!
можна поцікавитися, в чому це реально проявляється? у висказуваннях на форумі?
А у тебя это в чём проявляеться?? Она же не будет ходить и мусор за каждым собирать или напоминать каждому: "Любите свой город". Для этого существуют соответствующие службы. Не нужно никому говорить: "Что ты сделал для своего города?" - это легко, просто нужно следить за собой и всё наладиться.
porosytenkokoly
Старожил
Номер: 15
З: село стрильныки, за мостом на право метрив 500
Зареєстрований: 4 грудня 2006 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
porosytenkokoly
Старожил
Номер: 15
З: село стрильныки, за мостом на право метрив 500
Зареєстрований: 4 грудня 2006 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
шо точьно то точьно! якбы ото батько непостаыв баньку, там точьно попарыть ниде! одни етхие бани! ну дюже етхие! а як шо и не етхие, так туда зайты страшно!
мудрец
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Helen, неужели ко мне столько притензий за то, что я не хожу и не обкапываю деревья или не подметаю тротуар, а просто люблю свой город? я что-то не пойму, в чем моя вина?
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Цитата Helen:Цитата:я безпокоюсь за свои родные прилуки! и это уже что-то!
можна поцікавитися, в чому це реально проявляється? у висказуваннях на форумі?
А у тебя это в чём проявляеться?? .
до чого це питання? адже я привселюдно не заявляю, що я беспокоюсь за Прилуки! (пізніше я дам відповідь на твоє питання)
Любить своє місто - мало, говорить про свою любов до нього - теж недостатньо, потрібно діяти -і не тільки не смітити (це повинно бути за замовчуванням), а й робити реальні кроки по покращенню -чи то духовного чи матеріального життя нашого міста. Не просто сказати "давайте поставимо лавочки, облаштуємо площу, насадимо дерев" і чекати поки заробимо свій перший мільйон (в чому я дуже сумніваюся), а виходити зі своїми пропозицями до влади міста, збирати молодь, організовувати акції.
Я знаю що ви зараз скажете - "що ти мелеш? у нас нікому нічого не треба, ніхто нікуди не піде і не буде робити."
Тоді питання - а ви пробували? НІ!
Колись наш форумчанин Онтаріо писав про те, яку рельну акцію по влаштуванню дороги в своєму населеному пункті він організував. Ото дійсно варто поваги і є свідченням його любові до рідного краю.
А розписувати тут, за що ми любимо своє місто - тільки переливання з пустого в порожнє.
Щодо мене особисто - я майже нічим не відрізніюся від вас - теж більше балакаю, ніж роблю реальні речі.
Я є позаштатним фотокором МБК, збираю інформацію з закладів культури нашого міста та розміщую фотозвіти і дані матеріали на мистецькому сайті Прилук. Хоча це і невеликий, але я вважаю потрібний вклад у розвиток культури міста.
----- Добавлено 19 июня 2008 г., 21:00:42:
Цитата ECSTASY:
Helen, неужели ко мне столько притензий за то, что я не хожу и не обкапываю деревья или не подметаю тротуар, а просто люблю свой город? я что-то не пойму, в чем моя вина?
та ну.. я не говорю особисто про тебе... я маюб на увазі переважну більшість наших людей, для яких більше характерно розводити балачки, ніж щось робити.. Ну що, хіба ви зі мною не згодні?
Та взяти найпростіше - підвищили тарифи на комунальні послуги. Наші сидять і мовчать... ні, не мовчать -на кухні ругають владу.. а не заплатили б місяць-другий, та побойкотували перед міськкрадою -уже б щось змінилося
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Я є позаштатним фотокором МБК, збираю інформацію з закладів культури нашого міста та розміщую фотозвіти і дані матеріали на мистецькому сайті Прилук. Хоча це і невеликий, але я вважаю потрібний вклад у розвиток культури міста.