Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 26 липня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5962 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Язычество - это общее название всех исконных верований разных народов, берущих свое начало из глубины веков. Славянское язычество - это наша вера, вера всего славянского народа. Одного из древнейших народов, в который входят сегодня: русские и украинцы, белорусы и поляки, чехи и словаки, болгары и македонцы, сербы и черногорцы, словенцы и хорваты. Все мы понимаем друг друга без особого труда, поскольку у нас общий язык. Мы печем блины, провожая Масленицу - Морену и рассказываем древние сказки про Бабу - Ягу. Хлеб у нас до сих пор всему голова, а гостеприимство в чести. На Купалу мы прыгаем через костры и ищем цветущий папоротник. В наших домах вместе с нами живут домовые, а в реках и озерах купаются русалки. Мы гадаем на Коляду, а иногда просто подкидываем монету. Мы чтим наших предков и в день памяти оставляем им подношения. Хвори да болезни мы лечим травами, а от упырей - вампиров используем чеснок да осиновый кол. Мы загадываем желание, сидя между тесками и плюем через левое плечо, встретив черную кошку. Рощи и дубравы для нас святы, а из родников мы пьем целебную воду. Мы заговариваем, рыбацкие снасти и читаем обереги от сглаза. Удаль молодецкая находит себя в кулачных боях, а в случае беды наши храбрые воины отведут ее от славянской земли. И так будет всегда из века в век, ибо мы есть внуки Даждьбожии.
----- Добавлено 26 июля 2008 г., 23:57:28:
Хтось там казав що якщо хочу бути язичником то флаг мені в рукі...
А я і не проти ним бути, мені набагато більше подобаєтся це ніж наша сучана церква
Сподобив мене Господь протягом двох років служити на Прилуччині і навіть до цього часу не переставав радіти за Прилучан через іхню палку віру і любов до Бога!!! Але те, що робиться на цьому форумі наводить лише сум і біль!!! Дякую Вам,Holliday, за те, що хоч Ви не відрікаєтеся від Бога. Радіючи за Вас, дозвольте нагадати слова Господа, Який говорить: «Всякого, хто сповідуватиме Мене перед людьми, того сповідуватиму і Я перед Отцем Моїм Небесним; а хто відречеться від Мене перед людьми, відречуся від того і Я перед Отцем Моїм Небесним»
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
Нагороди:
CHE, а я бы так не сказал ! Я лично знаю многих прилукских священников и не могу о них ничего плохого сказать! Например с о. Сергием из Кустовской церкви даже дружу и смею утверждать, что он очень верующий человек и полностью преданный церкви !
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
ну так а чому взагалі священників обмовлять??!
тут же питання про нашу віру... а не про чиюсь іншу! і говорити треба в першу чергу за себе! а не за незнайому людину, навіть священника! ніхто не завадить віруючій людині ходити до церкви, молитися і вірити в Бога! не варто осуджувати іншого, краще слідкувати за собою!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
а шо тобі мішає слідкувати за собою без якогось дядькі на небесах, чи істукана в капищі?
----- Добавлено 19 августа 2010 г., 00:53:46:
Holliday,
Цитата Holliday:
Бог об‘єктивно існує. І я у Нього вірю. По-своєму...
Вважаю себе православною християнкою.
Цитата:
Объективность (англ. Objectivity) — один из основных принципов журналистского ремесла. Подразумевается не столько научная точность, сколько «такое освещение фактов, которое исключает эмоции и отделяет факты от мнений»
який з тебе журналіст?
----- Добавлено 19 августа 2010 г., 01:17:56:
Цитата:
Во втором положении Международных принципов профессиональной этики журналиста сказано:
Верность журналиста объективной реальности. Первейшая задача журналиста — гарантировать людям получение правдивой и достоверной информации посредством честного отражения объективной реальности. Журналист излагает факты добросовестно, сохраняя их подлинный смысл и не допуская искажений. Он максимально использует свои творческие способности для того, чтобы общественность получила достаточно материала, позволяющего ей сформировать точное и связное представление о мире. Так, чтобы происхождение, природа и сущность событий, течение и положение дел были поняты как можно более объективно
OLEX, З ТЕБЕ ТЕЖ ВИЙШОВ БИ ЖУРНАЛІСТ, якби ти вмів писати!
А стосовно мене... Так я сюди заходжу не як журналіст, а як пересічний користувач нетом. І висловлюю власну точку зору, на яку я маю повне право. А ти мусиш із цим змиритись, а не насаджувати своє деформоване бачення.
І не тобі судити про професійні якості інших користувачів, бо це нетактовно. І неетично... Не подобає так розробнику відомого у Прилуках сайту. . Утім, я тебе чисто по-людськи можу зрозуміти: у тебе іноді вселяється сатана, бо ти ж атеїст. Безбожник... Але з цим не жартують, хоч ти, може, на заперечення наведеш мені ще з десяток подібних цитат з Інтернету.
А Господь Бог Є! Тільки нам, грішним, не дано пізнати Його сутність. Особисто мені Він допомагає. Допомагає в тому випадку, коли я, помолившись, щиро про це попрошу. Допомагає, бо я ВІРЮ в Його існування.
P.S. OLEX, вибач, якщо висловилась трохи різкувато на твою адресу. Але ти сам до цього спонукав. І я не здивуюсь, якщо половину з того, що написано у пості, ти безжально видалиш... Це право господаря.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Holliday (19 серпня 2010 р., 09:19:42)
Женщина в принципе может и промолчать...но дело в том...что у женщины нет такого принципа!