Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 8 вересня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5918 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Наближається час оплати хостингу нашого сайту на 2010 рік. Орієнтовна сума складає 108$ = 918 грн (по курсу 8.50)
Тому прохання до всіх небайдужих відгукнутися!
Якщо ви матимете бажання допомогти, будь ласка, звертайтеся до мене (Helen) через приват на цьому сайті, через і-мейл ([email protected]), ICQ - 372951295 або просто в цій темі
Гроші можна передати особисто мені або OLEXу (попередньо домовившись про час і місце передачі), або ж повідомленням коду поповнення рахунку на телефон, гроші потім передадуться адміну.
Гаманці WebMoney, на які можна перераховувати кошти:
Emigrant, будь по-твоему....
ТИ ДАВАЙ НЕ ТОРМОЗИ,
ГРОШИ У КОНВЕРТ КЛАДИ
ЗАВТРА Ж ОЛЕКСУ НЕСИ,
Та отмазки не лiпи.
-
Гроши треба вже збiрать
Та за хостiнГ ЗАбашлять.
Думаю не будеш рад,
Як заглохне форум-чат.
------------------
Emigrant, тепер гадiтся?
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: LIZARD (22 жовтня 2008 р., 12:45:07)
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Пропоную розглянути таку можливість і висловити свою думку з цього приводу:
мені здається доцільним встановити оплату за послугу "Закрита галерея". Наприклад, 10 грн. як поповнення мобільного рахунку Олекса на рахунок майбутньої оплати хостингу.
Я вважаю, що створюючи закриту галерею, яку часто не можуть бачити і зареєстровані користувачі, людина займає певне місце на сервері, і користі від цього сайту немає, таким чином галерея використовується як сховище для особистих фото, хоча для таких сховищ в Інтернеті існує немало спеціально створених ресурсів, поштових скриньок, тощо.
Тож, це реальна стаття доходів для сайту. Згадайте тільки, що на тих самих Однокласніках всі послуги зверх запропонованого стандарту платні, і люди, а може і Ви самі, платять..
Які будуть пропозиції??
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди: