Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 10 листопада 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5855 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
А табачка при чём? Каждый выбирает сам и выводы сам делает. По-мне, так в трубу вылетела б табачка, вместе с Helen. По жизни мы имеем столько потребностей, как: регулярное питание, отдых, регулярный (что на корню здесь рубят модеры),
Тут 24ч в сутки (гость), знаєш, якийсь ти непослідовний. То ти виголошуєш діфірамби, то пишеш що МИ, МОДЕРИ, ОБМЕЖУЄМО ВАС, ФОРУМЧАН, У ЧОМУСЬ, ВПЛИВАЄМО НА ВАШ РЕГУЛЯРНИЙ ВІДПОЧИНОК
як на мене, якщо ти не боягуз, то реєструйся і висловлюй свої думки відкрито, а не шифруєшся, наче непонятно хто
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
BOBAH_BOBA, це ти у нас бідолаха постійно ображений і забанений за негідну і неадекватну поведінку на форумі і в чаті.
Он і зараз маєш попереджень аж 7 - то це мабуть антирекорд серед форумчан.
BOBAH_BOBA
Старожил
Номер: 533
З: Україна, Київ
Зареєстрований: 5 липня 2008 р.
Попереджень: 9
Нагороди:
BOBAH_BOBA, це ти у нас бідолаха постійно ображений і забанений за негідну і неадекватну поведінку на форумі і в чаті.
Он і зараз маєш попереджень аж 7 - то це мабуть антирекорд серед форумчан.
ну я хоч як переляканий пів года не ховався у гостях як в засаді такшо не нада не нада
Tyt24vcytki
Ночной дозор
Номер: 680
Зареєстрований: 21 листопада 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
ну я хоч як переляканий пів года не ховався у гостях як в засаді такшо не нада не нада
А я не перелякано ховався, а просто таким чином якомога глибше знайомився з кожним форумчанином і вивчав особливості сайту, до речі деяки його недоліки, котрі зараз виправлені і можливості ще більше вдосконалені, завдяки в тому числі і мені.
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди: