Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 9 липня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5615 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Переважна більшість з нас їсть холодець. Можна сказати, що це одне з найпопулярніших блюд нашої кухні. Не одне весілля, ювілей, тощо без нього не обходяться. Часто ми вживаємо холодець і без всяких поважних причин, бо страва ця смачна, мясна, поживна і не складна в приготуванні.
Питання постало про часник в холодці.
Який холодець готуєте ви (звичайно більшість користувачів сайту навряд чи сама/сам готує), або який готують ваші мама/бабуся/жінка/подруга холодець, чи добавляють вони зазвичай в нього часник?
Просто один знайомий з Росії сьогодні повідомив мені, що у нас холодець готують неправильно, без часнику, навіть в кафе. Я в кафе холодець ні разу не їла (тільки заливний язик), але сьогодні доїдала зварений мамою, і у ньому на м*ясі лежав подрібнений часник
***Тема не обмежується проблемою часнику. Обговорюємо все про холодець.
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Повідомлень: 3451
Попереджень: 0
Нагороди:
оце темка.. прикольненька!
ми без часнику готуємо і їмо без часнику.. і взагалі перший раз таке чую.. з хріном їдять.. але я особисто хріном тільки лякаю холодець
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
AlinKa
~Голубоглазка~
Номер: 455
З: Ukraine, Priluki
Зареєстрований: 13 квітня 2008 р.
Повідомлень: 775
Попереджень: 0
Нагороди: