Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 9 липня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5614 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Переважна більшість з нас їсть холодець. Можна сказати, що це одне з найпопулярніших блюд нашої кухні. Не одне весілля, ювілей, тощо без нього не обходяться. Часто ми вживаємо холодець і без всяких поважних причин, бо страва ця смачна, мясна, поживна і не складна в приготуванні.
Питання постало про часник в холодці.
Який холодець готуєте ви (звичайно більшість користувачів сайту навряд чи сама/сам готує), або який готують ваші мама/бабуся/жінка/подруга холодець, чи добавляють вони зазвичай в нього часник?
Просто один знайомий з Росії сьогодні повідомив мені, що у нас холодець готують неправильно, без часнику, навіть в кафе. Я в кафе холодець ні разу не їла (тільки заливний язик), але сьогодні доїдала зварений мамою, і у ньому на м*ясі лежав подрібнений часник
***Тема не обмежується проблемою часнику. Обговорюємо все про холодець.
NeladnuY
Постоялець
Номер: 1118
З: , Прилуки
Зареєстрований: 23 серпня 2009 р.
Повідомлень: 410
Попереджень: 0
Нагороди:
Tania, да нехай твий знайомый йисть його як хоче и с чим хоче, а мы будем йисты холодець по украйинськи - с Хрином! Одно другому не мешает,хрен и горчица подаются к холодцу . А я говорил что про способ приготовления самого холодца. Безчеснока холодец никакой И не важно по-украински он , по русски или по -еврейски его есть
LIOSHA
Юний флудер
Номер: 732
Зареєстрований: 31 грудня 2008 р.
Повідомлень: 571
Попереджень: 6
Нагороди:
Холодець (страва)
Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Холодець — народна українська страва. Холодець — м‘ясне заливне, готується з часником, цибулею, лавровим листям, чорним перцем за старовинним рецептом. Холодець готують з м‘яса яловичини,свинини чи ніжок а також з м‘яса птиці.