на швидкоруч можна приготувать слойки з любою начинкою, я перед цим тісто трішки-трішки розкатую, видавлюю стаканом-чашкою (що під руку попадеться) невеликі кругляшкі (трошкі більші за розміром чим на вареникі), а потім чимось з меншим діаметром придавлюю по середині, щоб утворилась невеличка заглибинка. Ну якщо "солоненьке" то:
а). з подрібненими грибочками та цибулькою
б). будь-яке мяско кубиками
в). чи фарш попередньо підсмажений
г). відварена печінка на тертушку... та куча інших варіантів
Вообщем, все що до смаку, та в межах фантазії. Ще можна додавать майонез, затирать сиром, притрушувать кунжутом, потім викласти начинку в так звану "формочку" з тіста, протвень грамульку попередньо змастить олійкою і в духовочку.
Чим більше я пізнаю людей, тим більше мені подобаються собаки...
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Повідомлень: 4711
Попереджень: 0
Нагороди:
ще... згадала...
сосискі, сарделькі, шпикачки, що більше до вподоби.
тісто розрізать на смужки трошкі розкатать у довжину замотать сосиску (сардельку, шпикачку ріжу на четверо) по спіралі, зврху змастить збитим яєчком притрусить кунжутом. Якщо шпикачки то протвень мастить саму малость бо при запіканні салко почне плавиться.
Чим більше я пізнаю людей, тим більше мені подобаються собаки...
rediskaНехороший человек
Номер: 1507
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 29 травня 2010 р.
Повідомлень: 811
Попереджень: 0
Нагороди:
Такий собі «Закусочний» тортик.
Для початку, потрібні коржі , як на торт «Наполеон» вони продаються готові, але якщо є велике бажання то можна спекти.
Для тих, хто пектиме:
-250гр. маргарину
-250гр. холодної кип’яченої води
-1 яйце
-борошно - по потребі (щоб тісто було еластичне і гарно вимішане, приблизно 4-5 стакани на всю процедуру, включаючи й випікання)
тісто випікати на помірному вогні, до золотавого кольору, протвень злегка притрушувати мукою.
Інгрідієнти: кабачки, куряче філе, сир твердий, майонез, сіль
Кабачки ріжемо тоненькими кружечками, солимо, обвалюємо у муці і смажимо на олії до румяної корочки.
Відварене у підсоленій воді куряче філе і твердий сир натираємо на крупній терці, змішуємо, солимо і заправляємо майонезом.
Викладуємо шар підсмажених кабачків, зверху шар суміші з курки і сиру, потім знов шар кабачків.
Все... Закуска готова. ЇЇ можна споживати просто як окрему страву, можна намазувати на свіжий чорний хліб. Дуже швидко і дуже смачно, особливо, коли просто смажені кабачки вам вже набридли
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: Helen (21 липня 2012 р., 21:00:31)