Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 16 квітня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5698 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
А шо це за вчітелі такі "тюті-матюті"
Розкажіть мені як це
Мабуть, це вчителі, яким немає діла до учнів: пришов, відчитав строго по програмі і пішов до дому, щоб не заморачуватись.
Зі своїх учителів школи найбільше виділяю сім*ю Ісько (вчителі географії). Вміли предмет так преподнести, щоб цікаво було і до кожного учня підход знаходили.
А в університеті багато було талановитих викладачів (недаром люди кандидатами наук поставали)
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
А шо це за вчітелі такі "тюті-матюті"
Розкажіть мені як це
ну про таких щекажуть.. "ні риба ні м‘ясо" - не особо вимагають, дисципліни в них на уроках немає, їм можна підкладать кнопку на стілець, обмальовувати скатертину на столі крейдою і т.д.
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Aleka
Постоялець
Номер: 350
З: РФ, Воронеж
Зареєстрований: 12 січня 2008 р.
А у меня в основном попадались отличные учителя. Низкий им поклон за это. Так как я поменяла 4 школы всех учителей писать не буду.
А вот про преподавателей в институте можно сказать, что Преподавателей там единицы ((( и к сожалению, они уходят по тем или иным причинам. Сейчас 2-3 Преподавателя, еще один есть "тютя-матютя", а остальные пришли провели пару и ушли ((((. Сейчас уже учителя и не живут одной жизнью с учениками, а наоборот стараются от них оградиться.
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
я люблю умных и требовательных! но толюко таких, которые учить умеют! а то у нас есть одна преподавательница которая ничего толком не рассказывает, а требует огого!
chuvak
Постоялець
Номер: 736
З: Україна, село
Зареєстрований: 6 січня 2009 р.
Скоко вчився уважав преподов яки в своём деле ПРОФИ. Оти профи - йiх мало. Оти профи урок так ведуть, шо отвлекаться не хочеться... слухаеш уважно з откритим ротом. Так материал излагають, шо достаточно послухать и в памяти остаеться на довго.
Ото настоящий клас!!!
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Squirrel
Білка-трудоголік
Номер: 932
З: Україна,
Зареєстрований: 15 квітня 2009 р.
Нагороди:
Мені з вчителями завжди везло - і в школі і в институті! Можна дуже багато імен називати, бо подборка була ще та! Навіть якщо можливо із наук і не все в голові отклалось, але якісь мудрі фрази, манера поведінки, уміння пояснити і тримати аудиторію завжди в тонусі,- це залишилось у пам"яті, мабуть, назавджи!
Але зараз справжніх вчителів (вимогливих, людяних, професіоналів свого предмету та ще й до цього всього цікавих людей) поменьшало , на жаль. Мабуть повимирали, або знайшли себе в якійсь іншій, можливо, більш прибутковій справі!!
Це дуже сумно!
chuvak
Постоялець
Номер: 736
З: Україна, село
Зареєстрований: 6 січня 2009 р.
Мені з вчителями завжди везло - і в школі і в институті! Можна дуже багато імен називати, бо подборка була ще та![/size] Навіть якщо можливо із наук і не все в голові отклалось, але якісь мудрі фрази, манера поведінки, уміння пояснити і тримати аудиторію завжди в тонусі,- це залишилось у пам"яті, мабуть, назавджи
Цитата:
Скоко вчився уважав преподов яки в своём деле ПРОФИ. Оти профи - йiх мало. Оти профи урок так ведуть, шо отвлекаться не хочеться... слухаеш уважно з откритим ротом. Так материал излагають, шо достаточно послухать и в памяти остаеться на довго.
Усе правильно. Хочу додати, що кожен хороший вчитель - це в першу чергу особистість, яка формує нову особистість в учня.