Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 16 квітня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5698 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Helen, Тю...в теми не идеться про конкретних вчителей.Я просто шутя сказав про умение политиков....яки таке чудять и десь же вони так начились ото за народ бороться и переживать.И вобще...GaDiNkA провокатор!Про якись отходи от теми каже...модер внештатний чи шо?
Sterva
Постоялець
Номер: 1099
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 4 серпня 2009 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Спавжній вчитель той, який може хоть чому-небуть навчить! деякі вчителі добре знають свій предмет, але не можуть його подати, зацікавити дітей! А потім ще шось і вимагають...
Ну хіба так можна?
Я такая, как есть, я не буду другой,
Я такая, как есть, и останусь такой.
Я наивна бываю, бываю - вредна,
НО ТАКАЯ, КАК ЕСТЬ, Я НА СВЕТЕ ОДНА!
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Спавжній вчитель той, який може хоть чому-небуть навчить! деякі вчителі добре знають свій предмет, але не можуть його подати, зацікавити дітей! А потім ще шось і вимагають...
Ну хіба так можна?
вот это золотые слова! ничего толком не может обьяснить, так как считает это понятным и без слов, а потом требует досконального ответа! ото такое не люблю!
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
А трактовка вчителив,коли ставлятьть оценки за екзамени:на 5 знае Бог,на 4 вчитель,а студент...
Вчители хароши ти,яких уважають и це уважение студентов чи учнив е показатель класа и професинализма...и человеческих качеств человека.
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
Нагороди:
От ви всі кажете, які є погані, а чому мовчите за хороших, за тих,з яких ви берете приклад, яких і досі згадуєте, хоча вже пройшло кілька років (для тих хто закінчив навчання).
Невже таких немає?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Sterva
Постоялець
Нагороди:
З теплотою в серці я згадую лише свою першу вчительку, з якою я до цих пір підтримую дружні стосунки:ми часто зустрічаємося, щоб посидіти десь в кафе, поговорити...
Я такая, как есть, я не буду другой,
Я такая, как есть, и останусь такой.
Я наивна бываю, бываю - вредна,
НО ТАКАЯ, КАК ЕСТЬ, Я НА СВЕТЕ ОДНА!
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
От ви всі кажете, які є погані, а чому мовчите за хороших, за тих,з яких ви берете приклад, яких і досі згадуєте, хоча вже пройшло кілька років (для тих хто закінчив навчання).
Невже таких немає?
Цитата Bonya:
Зі своїх учителів школи найбільше виділяю сім*ю Ісько (вчителі географії). Вміли предмет так преподнести, щоб цікаво було і до кожного учня підход знаходили.
А в університеті багато було талановитих викладачів (недаром люди кандидатами наук поставали)
Цього недостатньо? Скільки років прошлоа, я а згадуюо і завжди приемним словом!
Sterva
Постоялець
Нагороди: